Ο Μιχάλης Καρανικόλας σε απoκλειστική συνέντευξη στην Πρώτη news Kορινθίας – Γιατί με τον Γιώργο Δέδε

416

Ο Μίχαλης Καρανικόλας είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με τον συνδυασμό ” Νέοι Δρόμοι” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Δέδε.

 Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Πρώτη news Κορινθίας και μας εξηγεί γιατί με τον Γιώργο Δέδε


Ερώτηση: Τι ήταν αυτό που σας έπεισε ώστε να πείτε το ναι στην επικεφαλής του συνδυασμού ” Νέοι Δρόμοι” και να βρεθείτε στο πλευρό του Γιώργου Δέδε σε αυτές τις εκλογές;


Απάντηση :Η Γιώργος Δέδες είναι από τους πιο αξιόλογους πολιτικούς που έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Είναι πάνω από όλα συζητήσιμος, ευγενικός έμπειρος, όσο κανένας άλλος στην Πελοπόννησο, ίσως εξ αιτίας της θέσης του ως Γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών,  αλλά κυρίως   έχει κριθεί θετικά εκ του αποτελέσματος , από το έργο του .

Πέραν όμως από τα παραπάνω για τα στοιχεία του χαρακτήρα του που για εμένα και τους Κορίνθιους είναι πάρα πολύ σημαντικά, είναι και ένας άνθρωπος αγωνιστής, ένας άνθρωπος που δεν πρόδωσε τη γενιά μου γι αυτό επέλεξα να συμπορευτώ μαζί του .

Εκτιμώ πως δεν έχουμε δικαίωμα να είμαστε παθητικοί κριτές από τον καναπέ μας σε ότι συμβαίνει γύρω μας, αντιθέτως με την προσωπική συμμετοχή μας να συμβάλουμε στην αλλαγή της διοίκησης της Πελοποννήσου , γιατί αληθινά δεν πάει άλλο!

Δέκα χρόνια τώρα ανανεώνουν σε κάθε εκλογική περίοδο τα έργα που μας είχαν υποσχεθεί την προηγούμενη φορά , ανερυθρίαστα.

Επειδή κάποτε θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτή την κοροϊδία των Πελοποννησίων πολιτών ,ζητώ την ψήφο των Κορινθίων για να μου δοθεί η δυνατότητα να καταθέτω τις γνώσεις μου την εμπειρία μου και την θέληση μου για προσφορά,   στο πλευρό του Γιώργου Δέδε ,προκειμένου να φέρουμε την πολυπόθητη αλλαγή στην Πελοπόννησο , πρωτίστως όμως για να προωθήσουμε και να διεκδικήσουμε ΑΝAΠΤΥΞΗ και έργα για τον αδικημένο νομό της Πελοποννήσου,  την Κορινθίας μας

Το βιογραφικό του Μιχάλη Καρανικόλα :

Ο Μιχάλης Δημ. Καρανικόλας γεννήθηκε το 1963 από Μικρασιάτες
γονείς και κατοικεί στον Συνοικισμό Κορίνθου όπου πέρασε τα
μαθητικά του χρόνια.
Ασκεί το επάγγελμα του Ασφαλιστή-Κτηματομεσίτη στο Ν. Κορινθίας
από το έτος 1991.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Κορινθίας και μέλος
της Διοίκησης της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου.
Συμμετέχει στους διάφορους κοινωνικούς Αγώνες για την
καταπολέμηση της ανεργείας των νέων και των προβλημάτων της
κοινωνίας.
ΖΗΤΩ την ψήφο Σας και θα αγωνιστώ δίπλα στον καταξιωμένο
Αυτοδιοικητικό Γεώργιο Δέδε για την λύση των προβλημάτων του
Νομού μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ