Βαγγέλης Παπαϊωάννου : Η δυναμική και ισχυρή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Πελοπίδα Καλλίρη

165
Υπάρχουν κάποιοι υποψήφιοι συνδυασμών που κοσμούν με την παρουσία τους τα ψηφοδέλτια που συμμετέχουν , ένα τέτοιο πρόσωπο είναι και ο Βαγγέλης Παπαϊωάνου, κόσμημα για τον συνδυασμό του Πελοπίδα Καλλίρη. Έμπειρος και επιτυχημένος επιχειρηματίας , επιμελητηριακός σύμβουλος , ο οποίος
έκανε αποκλειστικές δηλώσεις  στην Πρώτη news Κορινθίας για τους λόγους που ασχολείται στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές .
Δείτε τις δηλώσεις του
“Ως άνθρωπος που αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον δω να προοδεύει, έχοντας ασχοληθεί με τα κοινά και στο Επιμελητήριο ως εκλεγμένος σύμβουλος με την παράταξη του Παναγιώτη Λουζιώτη και έχοντας μάθει αυτόν το τόπο καλά, αισθάνομαι την ανάγκη με  τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου να τις προσφέρω για το ευρύτερο καλό.
Από την πρώτη στιγμή, ανταποκρίθηκα θετικά στην κίνηση του Πελοπίδα Καλλίρη ως υποψήφιου δημάρχου των Κορινθίων , στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για μια κίνηση έξω από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, από έναν έμπειρο, ανιδιοτελή άνθρωπο, με όρεξη να προσφέρει στον τόπο του. Θέλω να εργαστώ στο πλευρό του, στην προσπάθεια που κάνει, να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει. Πρέπει και μπορούμε, όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, να αντιμετωπίσουμε δραστικά τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.
Δεν πιστεύουμε σε κομματικά χρίσματα ή ταμπέλες. Μας κούρασαν οι συνεχείς διαξιφισμοί περί χρισμάτων και οι καβγάδες του ποιος είναι ο εκλεκτός του κόμματος . Ερχόμαστε να κοινωνήσουμε ένα πρόγραμμα απολύτως κοστολογημένο και υλοποιήσιμο , όχι μια ακόμη έκθεση ιδεών. Δεν θα ασχοληθούμε με το τι δεν έκαναν οι άλλοι, τι λένε οι αντίπαλοι αλλά μονάχα τι θέλουμε να κάνουμε εμείς για την πόλη.

 Γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε το τόπο μας να ανακάμψει.   Και θα το κάνουμε!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ