e-Sisifos: Κάλεσμα για συμμετοχή σε νέο ντοκιμαντέρ για τα έθιμα του Πάσχα στην Κορινθία

88

Άλλοι την αποκαλούν γιορτή της Αγάπης,
άλλοι Λαμπρή,
και άλλοι Πάσχα.

Σίγουρα όλοι συμφωνούν πως πρόκειται για την μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού.

Για την ομάδα όμως του e-Sisifos, εκτός των άλλων, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσει, να μελετήσει και τέλος να απαθανατίσει ήθη και έθιμα της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας κατά την τρέχουσα περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Το eSisifos δίνει την ευκαιρία της συνεργασίας και της συμμετοχής σε όσους θέλουν  σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ήθη και Έθιμα του Πάσχα στην Κορινθία».

Επικοινωνήστε με την ομάδα του e-Sisifos είτε μέσα από τα social media, είτε τηλεφωνικώς και γνωστοποιήστε μας έθιμα του τόπου σας. Η Rap Media ως εταίρος του eSisifos, για μια ακόμη φορά δίνει ηχηρό παρόν σε ό,τι αφορά την Παράδοση και  σας δίνει την δυνατότητα να γίνετε μέρος αυτής της λαογραφικής έρευνας που αφορά στην καταγραφή εθίμων που έχουν εκλείψει και στην ανάδειξη όσων συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.

Εμπειρίες και βιώματα από την παιδική σας ηλικία, μαρτυρίες και γνώσεις για μια εποχή που έφυγε ανεπιστρεπτί, πάθος για την Παράδοση και την Λαογραφία, επιθυμία για την ανάδειξη πασχαλινών εθίμων που συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τον χρόνο.


Εμείς, μαζί με αυτά παρέχουμε την τεχνογνωσία στην παραγωγή και λήψη για την νέα δράση του 
eSisifos

Εσείς,  αναδείξ’ τε τις εμπειρίες σας, τις γνώσεις σας και την αγάπη σας για την Κορινθία. Για τον τόπο που μας μεγάλωσε …

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ