Koρινθία :Δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης.

117

 

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου και τα Εργατικά Κέντρα Κιάτου, Κορίνθου, Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, σε μια προσπάθεια ανταπόκρισης στην ανάγκη πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων, η οποία εντείνεται σε μεγάλο βαθμό από τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις, διοργανώνουν στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου (Κολοκοτρώνη 54, Κόρινθος),….
  την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, 13:00π.μ. – 19:00μ.μ., εκδήλωση δια ζώσης πληροφόρησης όπου θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης.
Νομικοί του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα απαντούν σε ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με:
Α. το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ) και
Β. τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο συντονιστή του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, Παπαδολιά Αθανάσιο,  τηλ. 2710 243345 και στα Εργατικά Κέντρα που συμμετέχουν στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Πράξη «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 500945

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ