Lifestyle στη Βουλή: Ποιοι «επώνυμοι» μπήκαν, ποιοι έμειναν εκτός

74

Μπορεί οι εκλογές της 7ης Ιουλίου να μην είχαν μεγάλη συμμετοχή από ανθρώπους της βιομηχανίας διασκέδασης, όμως ο χώρος δε θα μείνει χωρίς εκπροσώπηση.

Και η νέα Βουλή θα έχει το μερίδιο της από μοντέλα τραγουδιστές, αλλά και… παίκτες ριάλιτι οι οποίοι έκαναν στροφή στην καριέρα τους και έβαλαν βουλευτικά κουστούμια ή ταγιέρ.

Έτσι, από 8 Ιουλίου βουλευτής της ΝΔ είναι και το μοντέλο Νόνη Δούνια, η οποία μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1990. Είναι η δεύτερη σερί εκλογική της επιτυχία, αφού είχε εκλεγεί και δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

Ο γνωστός ηθοποιός και υπερασπιστής του «ΟΧΙ» Κλέων Γρηγοριάδηςπέτυχε επίσης την εκλογή του με το ΜεΡΑ25. Είχε προσπαθήσει και στις ευρωεκλογές αλλά δεν τα είχε καταφέρει τότε.

Παρόμοια ήταν και η τύχη της πρώην παίκτριας ριάλιτι και τραγουδίστριας Ραλλία Χρηστίδου, η οποία πέτυχε την εκλογή της με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα αναδεικνύεται σε κεντρική «παίκτρια» του κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς έφερε 20.000 σταυρούς στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

 

 

Στους χαμένους η Βάνα Μπάρμπα (ΚΙΝΑΛ), η Σεμίνα Διγενή (ΚΚΕ), η Σοφία Μουτίδου(ΚΙΝΑΛ), ο Γιώργος Χρανιώτης (ΜέΡΑ25),  ο Τάκης Φύσσας (ΝΔ),  ο Δημήτρης Παπανικολάου (ΝΔ) και ο Στάθης Δρογώσης (ΚΚΕ).

Η Ραλλία Χρηστίδου εκλέγεται στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ. ο Κλέων Γρηγοριάδης στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΜέΡΑ25, η Νόνη Δούνια, εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς και η Ελένη Γερασιμίδου εκλέγεται στην Ανατολική Αττική με το ΚΚΕ.

Με τη Χρυσή Αυγή είχαν κατέβει ο Γιώργος Πετρόχειλος καθώς και ο προπονητής και παλαίμαχος παίκτης του μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου οι οποίοι ευτυχώς έμειναν εκτός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ