“Mπαμ” εκπλήξεων στο Κύπελλο Κορινθίας απο Ηρακλή Λεχαίου και Κύψελος…!!!

73

Με εκπλήξεις ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 28/11/18,  η Γ΄ φάση ( φάση των «16») του Κυπέλλου Κορινθίας , η οποία και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Τετάρτη 5/12/18.

Η πρώτη έκπληξη σημειώθηκε στον Συνοικισμό της Κορίνθου όπου ο Κύψελος , ομάδας της Γ΄ κατηγορίας απέκλισε σε νοκ άουτ αγώνα με σκορ 3 – 1, τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ο οποίος  πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Από ομάδα της ίδιας (Β΄) κατηγορίας  προήλθε και η δεύτερη έκπληξη της ημέρας. Ο Ηρακλής Λεχαίου (Β΄ κατηγορία) με το σαρωτικό 5 – 2 , απέκλεισε από το Κύπελλο τον Τενεάτη Αθικίων , ομάδα που διακρίνεται στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Στο Ξυλόκαστρο , ο Πανκαμαριακός , δύσκολα επικράτησε με 3 – 2 επί των Αγίων Θεοδώρων και πέρασε στην επομένη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας όπως προκρίθηκε και ο Σαρωνικός Γαλατακίου που απέκλεισε με σκορ 2 -1 τον Άγιο Γεώργιο.

Τα αποτελέσματα :

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ – ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ 5 – 2

ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 3 – 1

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ – ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 3 – 2 και

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2 – 1

Στη Δ΄ φάση , στους «8» του Κυπέλλου Κορινθίας προκρίθηκαν οι ομάδες Πανκαμαριακός, Σαρωνικός Γαλατακίου, Ηρακλής Λεχαίου και Κύψελος Κορίνθου. Η φάση των «16» του Κυπέλλου Κορινθίας ολοκληρώνεται , την επόμενη Τετάρτη 5/12/18 (14:30) με την διεξαγωγή των υπολοίπων αγώνων της διοργάνωσης . Οι υπόλοιποι  αγώνες της Γ΄ φάσης : Θύελλα Πετρίου – Παννεμεατικός, Ηρακλής  Ξυλοκάστρου – Κόρινθος 2006, ΑΟ Λουτρακίου – Ατρόμητος Χιλιομοδίου και Ολυμπιακός Άσσου – ΠΑΣ Κόρινθος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αντίπαλοι της επόμενης Τετάρτης που προέρχονται από την Α΄ Κορινθίας αγωνίσθηκαν  και πάλι το περασμένο Σάββατο  για  το πρωτάθλημα ( 9η αγωνιστική). Η Θύελλα Πετρίου έμεινε στο 0 – 0 με τον Παννεμεατικό,  Η Κόρινθος 2006 επικράτησε στο ΔΑΚ με 2 – 0 επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ ο ΑΟ Λουτρακίου νίκησε με 2 – 1 τον Ατρόμητο στο Χιλιομόδι.

 korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ