Novartis: Στο αρχείο η δικογραφία για τον Αντώνη Σαμαρά

111

Στο αρχείο τέθηκε σήμερα η δικογραφία για την υπόθεση της Νοvartis που αφορά τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, έκρινε ότι δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος για τον πρώην πρωθυπουργό, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση από τις καταθέσεις ενός εκ των προστατευόμενων μαρτύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες η κ. Τουλουπάκη και οι επίκουροι συνάδελφοί της στην Εισαγγελία Διαφθοράς, Χρήστος Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης, αναμένεται να αποφασίσουν και για τα άλλα τέσσερα πολιτικά πρόσωπα, για τα οποία ο φάκελος παραμένει ανοιχτός. Πρόκειται για τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, τον Ευρωπαίο επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα και τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο.

«Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε σήμερα και τυπικά. Με μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα όμως αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού, σοβαρού και σκοτεινού σκανδάλου της υπόθεσης Novartis» τόνισε σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με την απόφαση της κας Τουλουπάκη να μπει στο αρχείο η υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ