«Stop» του NBA σε Αντετοκούνμπο. Γιατί δεν παίζει με Τορόντο – video

95

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στο NBA, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακε σε ένα ιστορικό 6-0, όμως δεν θα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα του να ισοφαρίσει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της, αφού η διοργανώτρια αρχή του απαγορεύει να αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι με τους Τορόντο Ράπτορς για έναν… απίθανο λόγο.

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς, αφού το NBA έβαλε «stop» στη συμμετοχή του Έλληνα γκαρντ-φόργουορντ, εξαιτίας ένα χτυπήματος που δέχτηκε στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο «Greek Freak» υπέστη μία ελαφρά διάσειση μετά από μία πολύ δυνατή αγωνιά που τον βρήκε στο πρόσωπο, γεγονός που θα τον θέσει εκτός στο πιο δύσκολο ματς της ομάδας του στη φετινή σεζόν, μέχρι σήμερα.

Με βάση το πρωτόκολλο του NBA, οποιοσδήποτε παίκτης παθαίνει διάσειση σε αγώνα, θα πρέπει να μένει εκτός και στο επόμενο ματς, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό ενδεχόμενο περαιτέρω προβλήματος υγείας.

πηγή-tromaktiko.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ