Σήμερα το πρωί στις 9:30 καθυστερημένος < θυμίζοντας ημέρες ΠΑΣΟΚ) έφθασε  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης στο Βραχάτι .

Τον υποδέχτηκαν δήμαρχος Βέλου – Βόχα Αννίβας Παπακυριάκος,   ο βουλευτής του κόμματος . Χρήστος Δήμας , ο πρώην υπουργός . Νίκος Ταγαράς, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης  ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης ,οποίος μάλιστα είχε και ιδιαίτερο εναγκαλισμό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η Περιφερειακή σύμβουλος της μειοψηφίας  και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριλένα Σούκουλη,ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας,  ο οποίος κατέφθασε με ένα  βαν και συνοδεία .Όπως είχαμε ανακοινώσει σε παλιότερο άρθρο της Πρώτη news Κορινθίας ,  αναμένεται σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης με την  στήριξη της Νέας Δημοκρατίας .

Όλοι οι θεσμικοί που παραβρέθηκαν για το καλωσόρισμα ήταν αναμενόμενοι , και δεν αποτελεί η παρουσία τους έκπληξη για κανέναν, αυτό όμως που προκάλεσε  εντύπωση και σηματοδοτεί εξελίξεις στον χώρο της Ν. Δ.  Κορινθίας είναι η απουσία όλων των Περιφερειακών Συμβούλων ,που ανήκουν στην παράταξη του Περιφερειάρχη κ.  .Πέτρου  Τατούλη , ακόμη και αυτών που είναι κομματικά της μέλη ,ή είναι φιλικά προσκείμενοι στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
πηγή φωτογραφιών Peloponnisosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *