Tώρα : Οι πρώτες φωτογραφίες από την Περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη – Ποιοι Πρωτοκλασάτοι της Ν. Δ. του έδειξαν την δυσαρέσκειά τους !!!

104

Σήμερα το πρωί στις 9:30 καθυστερημένος < θυμίζοντας ημέρες ΠΑΣΟΚ) έφθασε  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης στο Βραχάτι .

Τον υποδέχτηκαν δήμαρχος Βέλου – Βόχα Αννίβας Παπακυριάκος,   ο βουλευτής του κόμματος . Χρήστος Δήμας , ο πρώην υπουργός . Νίκος Ταγαράς, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης  ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης ,οποίος μάλιστα είχε και ιδιαίτερο εναγκαλισμό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η Περιφερειακή σύμβουλος της μειοψηφίας  και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριλένα Σούκουλη,ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας,  ο οποίος κατέφθασε με ένα  βαν και συνοδεία .Όπως είχαμε ανακοινώσει σε παλιότερο άρθρο της Πρώτη news Κορινθίας ,  αναμένεται σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης με την  στήριξη της Νέας Δημοκρατίας .

Όλοι οι θεσμικοί που παραβρέθηκαν για το καλωσόρισμα ήταν αναμενόμενοι , και δεν αποτελεί η παρουσία τους έκπληξη για κανέναν, αυτό όμως που προκάλεσε  εντύπωση και σηματοδοτεί εξελίξεις στον χώρο της Ν. Δ.  Κορινθίας είναι η απουσία όλων των Περιφερειακών Συμβούλων ,που ανήκουν στην παράταξη του Περιφερειάρχη κ.  .Πέτρου  Τατούλη , ακόμη και αυτών που είναι κομματικά της μέλη ,ή είναι φιλικά προσκείμενοι στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
πηγή φωτογραφιών Peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ