To αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απαντάει στον Μαραβέγια για το «Αισθάνθηκα ντροπή»

82

Η ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια πριν από 2 μέρες έγινε Viral. Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής λόγω του ταξιδιού του στο εξωτερικό βρέθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου έγινε μάρτυρας συγκεκρικένης συμπεριφοράς υπαλλήλου, ο οποιός τον έκανε να νιώσει ντροπή, όπως αναφέρει στο post του στον λογαριασμό του στο Instagram. Αυτό ήταν η ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια. Διαβάστε την:

Τα σχόλια κάτω από το post δεκάδες, άλλα υποστηρικτικά και άλλα καυστικά για τον ίδιο τον καλλιτέχνη. Το αεροδρόμιο της Αθήνας αποφάσισε μέσα από το αρμόδιο τμήμα του να απαντήσει στον Μαραβέγια και όχι να αφήσει την ανάρτηση να ξεχαστεί. Αυτή είναι η απάντηση του Αεροδρομίου Αθήνας, ανάμεσα στα υπόλοιπα σχόλια του post.

Διαβάστε την: Αγαπητέ Κωστή καλημέρα, λυπούμαστε πολύ για το συμβάν που περιγράφεις. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν, σε καμία περίπτωση, τη φιλοσοφία των εργαζομένων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια όλων των επιβατών είναι προτεραιότητα μας. Σε κάθε περίπτωση, έχουν ήδη ενημερωθεί όλα τα αρμόδια τμήματα για να ερευνηθεί το θέμα. Είμαστε στη διάθεσή σου και θα είναι χαρά μας να σε υποδεχθούμε και πάλι στο αεροδρόμιο.

tilestwra.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ