Τα σταφύλια για λίγο ακόμη θα είναι κατάλληλα για γλυκό, όταν ζητάτε ρωτήστε αν είναι σκεπασμένα, έχει κάποιο νόημα στην ωριμότητα τους.
Θα πρέπει να έχουν μεγάλες αγουρωπές ρώγες και να μην είναι τραυματισμένα.
Βέβαια το σημαντικότερο όλων είναι να μην έχουν πάνω τους κι όλα τα φυτοφάρμακα της αγοράς αλλά αυτό δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να μας το εξασφαλίσει.

Γλυκό του κουταλιού σταφύλι
Συστατικά

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *