To “κύκνειο άσμα” στη Περιφέρεια του Τατούλη… με “επιθέσεις” κατά πάντων…!αχώνευτη η ήττα

74

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με 1,5 ώρα καθυστέρηση.

Μπορεί να είναι οι τελευταίες συνεδριάσεις που πραγματοποιούνται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με την υπάρχουσα σύνθεση, αλλά παρόλα αυτά η ένταση και οι κόντρες καθώς και οι βαριές εκφράσεις ένθεν και εκείθεν δεν λείπου

ν. Η ένταση λοιπόν και οι κόντρες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της Δευτέρας 22 Ιουλίου.

Η ένταση ξεκίνησε με την έναρξη της συνεδρίασης λόγω των πολλών θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης, όπως ειπώθηκε από την μειοψηφία, τα οποία και δεν θέλησε να ψηφίσει για συζήτηση.

Έτσι οι κόντρες και οι χαρακτηρισμοί με τις βαριές εκφράσεις δεν έλειψαν, αφού σε κάθε θέμα που εισηγείτο η Περιφερειακή Αρχή, ως εκτός ημερήσιας διάταξης, υπήρχε και η μη ψήφισή του από την μειοψηφία.

Η μεγάλη κόντρα υπήρξε μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Νίκου Γόντικα. Ο κ. Γόντικας πυροδότησε το κλίμα, όταν στην αρχή της παρέμβασής του είπε πως καταλαβαίνει την πικρία της περιφερειακής αρχής, λόγω της ήττας της και σημείωσε πως από Σεπτέμβριο θα κάθονται στα ίδια έδρανα και θα τα λένε ισότιμα.

Ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε “Γκαίμπελς” τον κ. Γόντικα, ενώ υπήρξαν κατηγορίες για “κλεφτοπόλεμο”, “υπόγειες συμφωνίες” και για “παρακώλυση της λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου”, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές σε “καναλάρχες”που δεν σέβονται το 47% των πολιτών που ψήφισαν την παράταξη “Νέα Πελοπόννησος”, αναγνωρίζοντας όλα όσα έγιναν τα εννέα χρόνια που ήταν στο τιμόνι της περιφερειακής αρχής.

Τελικά τα περισσότερα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης δεν εγκρίθηκαν και θα έρθουν στην επόμενη συνεδρίαση ως τακτικά θέματα ημερήσιας διάταξης.

Πηγή: www.drt915.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ