Αποκλειστικό- η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για την διαρροή προσωπικών δεδομένων

138

Όλα τα σάιτ της Κορινθίας ,αλλά και πολλά μεγάλα Αθηναϊκά , ανήρτησαν την εκπληκτική είδηση από το νοσοκομείο της Κορίνθου , όπου κάποια ασθενής καταγόμενη από το Ξυλόκαστρο , κατάπιε κατά λάθος όπως η ίδια δήλωσε ένα κουτάλι.

Άμεσα οι γιατροί ενδιαφέρθηκαν για το ομολογουμένως απίστευτο γεγονός και έστειλαν την ατυχή γυναίκα για ακτινογραφία ώστε να δουν επακριβώς τι συμβαίνει.

Έκπληκτοι οι γιατροί είδαν την ακτινογραφία που απεικόνιζε το κουτάλι , κοντά στο στομάχι της γυναίκας  την έστειλαν για περαιτέρω εξετάσεις στην Αθήνα .

Ως εδώ όλα καλά , από και πέρα αρχίζουν τα παράδοξα και τα περίεργα.

Κάποιος ή κάποιοι που εξακολουθούν να ζουν στο παρελθόν δεν έχουν καταλάβει πως το νοσοκομείο έχει αλλάξει ενισχύοντας  καθημερινά  την αξιοπιστία και την διαφάνεια του.

Οι κύριοι αυτοί θυμήθηκαν το κακό παρελθόν τους , δίνοντας την ακτινογραφία που αποτελεί αυστηρό προσωπικό δεδομένο σε κοινή θέα. Η λέξη ντροπή είναι λίγο.

Αποκλειστικές πληροφορίες της Πρώτη news Κορινθίας μιλούν για άμεση παρέμβαση της κ. Δήμητρας Καλομοίρη , διοικήτρια του Γ. Νοσοκομείου Κορίνθου η οποία έδωσε ρητή εντολή , ώστε να διερευνηθεί άμεσα με διοικητική έρευνα για τον ή τους ενόχους της διαρροής της συγκεκριμένης ακτινογραφίας

Δυστυχώς ορισμένοι δεν θέλουν να συνέλθουν και να ακολουθήσουν την πρόοδο του νοσοκομείου .
Για όλους αυτούς που συνεχίζουν να ζουν στις ημέρες του παρελθόντος του νοσοκομείου , υπάρχουν δυο επιλογές: η Αλλάζουν ή “παίρνουν τα κουβαδάκια τους και πάνε σε άλλη παραλία .”
 Ν.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ