Ο Νίκος Ταγαράς αποτελεί μία σταθερή αξία στο χώρο της Ν.Δ. στην Κορινθία

83

Η προεκλογική εκστρατεία για τις εθνικές εκλογές βρίσκεται πλέον στο φόρτε της, με 10  ημέρες ακόμη να απομένουν και τα κόμματα έχουν ανακοινώσει τους υποψήφιούς τους. Στη Ν.Δ., στην Κορινθία, το ψηφοδέλτιο θεωρείται αρκετά δυνατό και η ώθηση που έχει δώσει στο κόμμα το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δίνει ένα επιπρόσθετο κίνητρο στους υποψήφιους βουλευτές να εκμεταλλευτούν τη δυναμική της περιόδου αυτής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δυναμική της προσπάθειας του πρ. αν. Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και πρ. Νομάρχη Κορινθίας, Νίκου Ταγαρά, ο οποίος κεντρίζει το ενδιαφέρον με μία σύγχρονη επικοινωνιακή προσπάθεια, που έχει, όμως, έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά και είναι προσαρμοσμένη στην συμπαγή πολιτική του προσωπικότητα, η οποία τυγχάνει ευρείας κοινωνικής αποδοχής.

Ο Νίκος Ταγαράς αποτελεί μία σταθερά στο χώρο της Ν.Δ. στην Κορινθία, υπηρετώντας την πολιτική από διάφορες θέσεις. Υπήρξε Κοινοτάρχης Χιλιομοδίου, Δήμαρχος Τενέας, Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Κορινθίας, Νομάρχης, βουλευτής Κορινθίας και υπουργός. Όλα αυτά τα χρόνια μιλά για την ανάγκη ο πολίτης και κυρίως ο πολιτικός να είναι χρήσιμος στην πατρίδα του.

Ο ίδιος παραμένει ρεαλιστής όσον αφορά τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες μέσα στην εποχή που διάγουμε και τονίζει ότι “ποτέ δεν ισχυριστήκαμε πως έχουμε τις λύσεις για όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος. Έχουμε, όμως, αποδείξει ότι διαθέτουμε την βούληση να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, που θα συγκρουστούν με κατεστημένες αντιλήψεις, και να διορθώσουμε όσα εξελίχτηκαν με λάθος τρόπο”.

Εξακολουθεί να διατηρεί σοβαρό προφίλ σε μια εποχή η οποία ενέχει τον κίνδυνο είτε μιας υπερβολικής και τεχνητής οικειότητας, που εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί, είτε ενός καθωσπρεπισμού που κρατά σε απόσταση τους πολίτες.

Η σελίδα του στα social media δείχνει ανανεωμένη και πιο δυναμική, φαίνεται δε ότι συναντά την ανταπόκριση του κόσμου (με like και θετικά σχόλια), που αποδεικνύουν πως η δημοφιλία του παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Όλα δείχνουν πως ο κ. Ταγαράς θα πρέπει να θεωρείται εκ των φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης που ενδεχομένως να οδηγήσει και σε εκ νέου υπουργοποίησή του.

πηγή-isthmos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ