¨Εφυγε¨ Ο Πατέρας Ιωάννης…ιερέας του Απόστολου Παύλου Κορίνθου

144

Απεβίωσε στις 12.30 τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου νοσηλευόταν ο πατήρ Ιωάννης Ντούλης.

Η σωρός του εκλιπόντος και ιδιαίτερος αγαπητού ιερέα του καθεδρικού ναού του Απόστολος Παύλου Κορίνθου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα απόψε στις 8.30 στον μητροπολιτικό μας ναό και στην συνέχεια θα ακολουθήσει ιερή αγρυπνία στη μνήμη του, από της 9 έως της 12 τα μεσάνυχτα.

Το πρωί της τρίτης στις 7 η σωρός του θα βρίσκεται πάλι στον ιερό ναό Απόστολου Παύλου για λαϊκό προσκύνημα και στις 11 θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία . Η Σωρός του Παππά Γιάννη θα ταφεί στο νεκροταφείο Ζωοδόχου πηγής Κορινθου .

Απεβίωσε ο Ιερέας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου κορινθίας
και της Καρδιάς μας πατηρ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΛΗΣ.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Κορινθίας
Εκφράζει τα συλλυπητήρια και ευχεται στην οικογένειά του υγεία και μακροημέρευση.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο και ώρα 11.00 στον Απ. Παύλο.

Η Δημοσιογραφική μας ομάδα και εγώ προσωπικά
εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια
στην Οικογένεια του Πάτερ Ιωάννη…

Καλό Παράδεισο Παππά Γιάννη….

πηγή-korinthosnews.gr

Η Αποστολική Ιερά Μητρόπολις ημών αγγέλλει την εις Κύριονεκδημίαν του μακαριστού Πρωτ/ρου ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΤΟΥΛΗ, Εφημερίου του Καθεδρικού Ι. Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου.

Ο εκλιπών Πρωτοπρεσβύτερος εγεννήθη το έτος 1932 εις το χωρίον Δάρας Αρκαδίας. Εσπούδασε εις την ΙερατικήνΣχολήν Κορίνθου και εχειροτονήθη Διάκονος την 14ην Σεπτεμβρίου 1958 εις τον Ιερόν Ναόν του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, Πρεσβύτερος δε την 26ην Οκτωβρίου 1958 εις τον Ιερόν Ναόν της Αγία Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, της τότε Ιερατικής Σχολής Κορίνθου (εις τον οποίο και εφημέρευσε από της 1ης Νοεμβρίου 1958 έως της 1ης Ιανουαρίου 1964) υπό του αοιδίμου Μητροπολίτου Κορινθίας κυρού Προκοπίου Τζαβάρα (1949-1964). Από το έτος 1964 έως και της εκδημίας του διηκόνησε ως Εφημέριος εις τον Καθεδρικό Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου. Εγένετο Πνευματικός την 16ην Αυγούστου 1968 και Πρωτοπρεσβύτερος την 4ην Ιουλίου 1985 υπό του αειμνήστου Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος Καρανικόλα (1965-2006). Ήτο πατέρας τριών (3) τέκνων και κατέλειπενμαρτυρίαναγαθού και ακούραστου Λευΐτου.

Η σορός του εκλιπόντος θα εκτεθή προς ασπασμόν εις τον Καθεδρικόν Ι. Ναόν του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου τας ώρας 20:30’ έως 00:30’ κατά τας οποίας θα τελεσθή Ιερά Αργρυπνία και θα ψαλή η Νεκρώσιμος Ιερά Ακολουθίας εις Ιερείς. Το πρωί της Τρίτης και περί ώραν 7:00 π.μ. θα τελεσθή Όρθρος και Θ. Λειτουργία. Εις την συνέχειαν θα αναγνωσθή το «Τετραυάγγελον» και η Νεκρώσιμος αυτού Ακολουθία ψαλήσεται την 11:00’π.μ.. Κωλυομένου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίουνα παραστή, λόγω της απουσίας Αυτού εις την Σύρον, θα προστή αντί προσώπου Του ο Ιεροκήρυξ της Ι. Μητροπόλεως μας κ. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, Ηγούμενος της Ι. Μονής Παναγίας «ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑ» Καλεντζιου.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here