Άρση μέτρων – Παραλίες: Προσοχή! Πρόστιμα από 5.000 – 20.000 ευρώ και λουκέτα στα beach bar

167

Άρση μέτρων: Τη σταδιακή άρση των μέτρων ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά την ενημέρωση για τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στην χώρα μας ανέφερε ότι το Σάββατο ανοίγουν 515 οργανωμένες παραλίες σε όλη τη χώρα.

Όπως τόνισε, θα επιτρέπεται η παρουσία 40 ατόμων ανά στρέμμα, με τις ομπρέλες τοποθετημένες στα 4 μέτρα απόσταση η μία από την άλλη και με 2 ξαπλώστρες ανά ομπρέλα.

Ο κ. Χαρδαλιάς παράλληλα διεμήνυσε ότι τα πρόστιμα για τους παραβάτες θα είναι τσουχτερά. Όπως ανέφερε, οι παραβάτες θα τιμωρούνται αυστηρά με πρόστιμα από 5.000 – 20.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 30 ημέρες. Σε περίπτωση δεύτερης παράβασης τα πρόστιμα θα είναι τριπλάσια ενώ η επιχείρηση θα τίθεται σε αναστολή για 90 ημέρες.

«Η αρση των μέτρων είναι η πιο δύσκολη φάση της προσπάθειάς μας», τόνισε για μια ακόμη φορά ο υφυπουργός, προσθέτοντας πως και στους χώρους λατρείας, οι οποίοι ανοίγουν την Κυριακή 18/05, θα είναι απαραίτητη η χρήση αντισηπτικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ:

Newsbomb.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ