Άτακτη υποχώρηση του Μαξίμου – Αποσύρονται δυνάμεις των ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο

214

Άτακτη υποχώρηση του Μαξίμου – Αποσύρονται δυνάμεις των ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των αστυνομικών συντακτών, η ΕΛ.ΑΣ. ισχυρίστηκε πως δύο από τους 43 άνδρες των ΜΑΤ που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Λέσβο και τη Χίο φέρουν τραύματα στα πόδια από σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας.

Αν και πρόκειται για σοβαρή πληροφορία- καταγγελία, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν εξέδωσε για αυτό το συμβάν επίσημη ανακοίνωση. Ως εκ τούτου η όλη διακίνηση της πληροφορίας παραμένει σε ανεπίσημο επίπεδο και περιορίζεται σε… ισχυρισμούς.

πηγή

Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να αποσυρθούν δυνάμεις των ΜΑΤ από τη Λέσβο και τη Χίο, αφού η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Η απόφαση ελήφθη με απόφαση Μητσοτάκη μετά από σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου με συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυχοσοΐδη και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ. Εκεί διαπιστώθηκε η έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα νησιά και ελήφθη η σχετική απόφαση να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Λέσβο καθώς τα επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και κατοίκων συνεχίζονται, ενώ βγήκαν και… όπλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ