Άφησαν την Ελλάδα στο Έλεος της κακοκαιρίας…Σε αυτή την χώρα ότι και αν ψηφίσεις είσαι τελικά μόνος σου

208

Για ακόμη μία φορά το Κράτος  ήταν  απροετοίμαστο και ανίκανο να αντιμετωπίσει μια σφοδρή κακοκαιρία όπως ο “Ιανός”.Σε κατάσταση ανάγκης πολλές περιοχές της χώρας λόγω του πρωτόγνωρου τυφώνα με αποκορύφωμα τις μεγάλες καταστροφές.

Τέσσερις νεκροί, αγνοούμενοι και πολλές υλικές καταστροφές σε ένα σκηνικό που είναι αδύνατον να καταγράψει αυτή τη στιγμή καθώς υπάρχουν περιοχές χωρίς ρεύμα και επικοινωνία και συνεπως δεν μπορουν να μεταδοθούν πληροφορίες για το τι άφησε  η θεομηνία εκεί.

Μιλάνε   με απάθεια λέγοντας ότι οι φυσικές καταστροφές θα γίνονται μεγαλύτερες,  δεν νοιάστηκαν να πάρουν προληπτικά μέτρα  πέρα από τους απειλητικούς τίτλους στα sites που έλεγαν για τον Ιανό που έρχεται δριμύτερος.

Η ηγεσία της χώρας είχε όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που χρειαζόταν για να αξιολογήσει και κυρίως να προνοήσει για τον κίνδυνο της θεομηνίας που ερχόταν. Επρεπε να ήταν εξ αρχής πιο τολμηρή και προνοητική στη λήψη μέτρων.

Σε αυτή την χώρα ότι και αν ψηφίσει κάποιος, οποία κυβέρνηση και αν είναι πάνω, όταν συμβεί κάτι έκτακτο και καταστροφικό ο καθένας είναι τελικά μόνος του. Δεν υπάρχει ούτε κράτος ούτε τίποτα. Μόνο το χάος και ο πόνος.

Το κράτος εμφανίζεται αφού έχουν όλα τελειώσει και είναι πλέον αργά.Λάθη που θα ξαναπεράσουν στο χρονοντούλαπο μόλις περάσουν λίγο οι μέρες και ξεχαστεί το θέμα.

Έχουν στην πλάτη τους Μάνδρα και Μάτι, Εύβοια και Θεσσαλία. Άνθρωποι πέθαναν επειδή οι κυβερνώντες μεν και δε,  είναι άσχετοι, καρεκλοκένταυροι, ωχαδερφιστές και τυχοδιώκτες. Το μόνο που τους αξίζει είναι ένας πατριώτης εισαγγελέας να στείλει στη μπουζού αυτούς τους πολιτικούς.Καλό κουράγιο γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα χειρότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ