Έλληνας τραγουδιστής μετά το βαρύ εγκεφαλικό, άστεγος από την πυρκαγιά στο Μάτι

115

Τραγικές ώρες για τον τραγουδιστή Ένας θρύλος της ελληνικής μουσικής έχει βρεθεί σε μια πραγματικά εξαθλιωμένη κατάσταση μετά τις φωτιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς την Αττική.

Ο τραγουδιστής της ελληνικής παραδοσιακής μουσική Δημήτρης Ζάχος υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό και αυτή την στιγμή τον βασανίζει άλλο ένα μεγάλο πλήγμα.

Ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Κώστας Ζάχος, μίλησε στην Espresso για το τραγικό συμβάν και τα λόγια του ραγίζουν καρδιές. Ο ίδιος επεσήμανε πως πριν το μοιραίο γεγονός ο πατέρας του είχε υποστεί ένα σοβαρότατο εγκεφαλικό με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του.

Και αφού γλίτωσε από αυτό, βρέθηκαν και οι δύο μπροστά στον κίνδυνο του πύρινου κλοιού την εφιαλτική εκείνη Δευτέρα. Ο ίδιος και ο παραπληγικός πλέον τραγουδιστής και πατέρας του κατάφεραν να σωθούν από τις φλόγες, αλλά δυστυχώς το σπίτι τους κάηκε ολοσχερώς στο έλεος της φωτιάς.

Ο Κώστας ανέφερε με δάκρυα στα μάτια: ” Δεν απέμεινε τίποτα από το σπίτι της αδερφής μου. Φοβηθήκαμε ότι δεν θα ήμασταν ποτέ ξανά ενωμένοι σαν οικογένεια. Ήταν τέτοια η μανία που τρέχαμε πανικόβλητοι να σωθούμε. Η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα. Εγώ μαζί με τη δική μου οικογένεια πήραμε τον πατέρα μου και φύγαμε για να σωθούμε. Δεν έχουμε ούτε ρούχα, ούτε τίποτα. Αφήσαμε τα πάντα εκεί και κάηκαν.”

Πλέον η οικογένεια φιλοξενείται στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου “Σωτηρία”, όπου και νοσηλεύεται ο άτυχος τραγουδιστής.

 

grxpress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ