Α΄ κατηγορία Κορινθίας ( 6η αγωνιστική) Σε κίνδυνο οι πρωτοπόροι των ομίλων ‘Αγιοι Οεόδωροι και Πέλοπας Κιάτου

158

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται  αύριο Σάββατο  30/10/2020 και ώρα 15:00 το πρωτάθλημα στους δύο ομίλους  της Α’ κατηγορίας Κορινθίας

Στον  Ά΄ όμιλο  διεξάγεται  το  ντέρμπι  κορυφής ανάμεσα στον Τενεάτη Αθικίων  και στην πρωτοπόρο ομάδα των  Αγίων  Θεοδώρων , η οποία κινδυνεύει  να πέσει από το βαθμολογικό «ρετιρέ».  Ο  Τενεάτης με νίκη θα βρεθεί επικεφαλής με νίκη,  ενώ οι Άγιοι Θεόδωροι ,ίσως βρεθεί και στην 4η θέση της βαθμολογίας σε περίπτωση νίκης  του ΠΑΣ Κόρινθος  και του ΑΟ Λουτρακίου.

 Ενδιαφέρον και το ντέρμπι του Συνοικισμού ανάμεσα στον Κύψελο Κορίνθου και τον ΠΑΣ Κόρινθος , την στιγμη που ΑΟ Λουτράκι υποδέχεται στο «Θώδειον»  τον Παννεμεατικό.

Με στόχο την πρώτη τους νίκη  ο Σαρωνικός , στο Γαλατάκι και η Κόρινθος 2006 μάχονται κόντρα σε Ολυμπιακό Λουτρακόυ και Ισθμιακό , αντίστοιχα.

6η Αγωνιστική
Τενεάτης Αθικίων Αγ. Θεόδωροι
ΑΟ Λουτράκι Παννεμεατικός
Σαρωνικός Γαλατακίου ΣΦΛ Ολυμπιακός
ΠΑΣ Κύψελος ΠΑΣ Κόρινθος
Α.Σ. Κόρινθος 2006 Ισθμιακός

Ενδιαφέροντες  αναμετρήσεις θα διεξέχθουν  και στον Β΄ όμιλο της κατηγορίας, όπου  τόσο  ο πρωτοπόρος Πέλοπας  όσο και η Ελλάδα Βέλου δοκιμάζονται εκτός έδρας με Ολυμπιακό Άσσου  και Άρη Βοχαϊκού, αντίστοιχα.

 Στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» ο Αστέρας Δερβενίου αγωνίζεται με τον ΑΟ Ζευγολατιού ενώ στο Ξυλοκαστρο διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Πανκαμαριακού και του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Τέλος  στο Πετρί η τοπική Θύελλα μάχεται με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού

6η Αγωνιστική
Θύελλα Πετρίου Θύελλα Κ. Διμηνιού
Άρης Βοχαϊκού Ελλάς Βέλου
Αστέρας Δερβενίου ΑΟ Zευγολατιού
Ολυμπιακός Άσσου Πέλοπας Κιάτου
Πανκαμαριακός Ηρακλής Ξυλοκάστρου

πηγή-http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ