Α΄ Κορινθίας 20η αγωνιστική… “Μάχη” στο Δερβένι o Αστέρας Δερβενίου κόντρα στον πρωτοπόρο

97

Φθάσαμε αισίως  στην 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Πρωταθλητής  έχει αναδειχθεί σχεδόν από τον πρώτο  γύρο, σχεδόν αήττητος  ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου. Οι “ροσονέροι” της  Κορινθίας, επί 18 αγωνιστικές μετρούσε ισάριθμες νίκες και με το απόλυτο των βαθμών οδηγούσε και οδηγεί  την «κούρσα»  του πρωταθλήματος. Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ατρόμητο, σημειώθηκε την περασμένη (19η) αγωνιστική ,όταν αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας ( 1 – 1) με την Θύελλα Πετρίου, ενώ αύξησε την διαφορά του στον βαθμολογικό πίνακα στο +18  (55 Β.) από τη δεύτερη θέση  και τον ΑΟ Λουτρακίου (37) .

 

Αύριο , Σάββατο 15/2, ο Ατρόμητος  εκστρατεύει  , στο Δερβένι, όπου στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» , μάχεται κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου, όπου προβλέπεται κοσμοσυροή στο γήπεδο, αφου οι δύο ομάδες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις αποδίδουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δύσκολη έξοδο και για τον ΑΟ Λουτράκίου, στο  Ξυλόκαστρο, απέναντι στον τοπικό Ηρακλή.

 

Από την αυριανή αγωνιστική δεν λείπουν και τα ντέρμπι των  «συνδημωτών» , όπως στο Πετρί ανάμεσα στην Θύελλα και στον Παννεμεατικό , στο Βέλο μεταξύ της τοπικής Ελάδος και  του ΑΟ Ζευγολατιού και στο «ΘΩΔΕΙΟΝ» η μάχη του Ολυμπιακού Λουτρακίου με τον Ισθμιακό.

Επίσης έχουμε και τις «διαδημοτικές»  μάχες των ομάδων του  δημου Σικυωνίων και του τ. Δήμου Σαρωνικού ,όπου στο Γαλατάκι ο  Σαρωνικός υποδέχεται τον Πέλοπα Κιάτου, ενώ στην Τραγανα του Κιάτου η  Θύελλα Κάτω Διμηνιού αγωνίζεται με τον Τενεάτη Αθικίων.

Τέλος στο Συνοικισμό ο ΠΑΣ Κόρινθος υποδέχεται τον ουραγό Πανκαμαριακό.

 

20η Αγωνιστική
Θύελλα Κ. Διμηνιού Τενεάτης Αθικίων
Αστέρας Δερβενίου Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Σαρωνικός Γαλατακίου Πέλοπας Κιάτου
ΣΦΛ Ολυμπιακός Ισθμιακός
ΠΑΣ Κόρινθος Πανκαμαριακός
Ηρακλής Ξυλοκάστρου ΑΟ Λουτράκι
Θύελλα Πετρίου Παννεμεατικός
Ελλάς Βέλου ΑΟ Zευγολατιού

πηγή-http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ