ΑΑΔΕ: Επιστροφή χρημάτων σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων -Ποιοι τα δικαιούνται

22

Η ΑΑΔΕ  αποφάσισε να επέμβει άμεσα και να δώσει λύση σε μια αδικία σε βάρος πολιτών, ιδιοκτητών αυτοκινήτων.

Ειδικότερα αναφερόμαστε στους ιδιοκτήτες των υβριδικών αυτοκινήτων Honda Civic οι οποίοι αναγκάστηκαν να καταβάλλουν Τέλη Κυκλοφορίας στα οχήματά τους ενώ εκείνα εξαιρούνται των Τελών Κυκλοφορίας δηλαδή έχουν Μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας. Μέχρι πρότινος οι πολίτες και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων κατέφευγαν στα Μέσα Ενημέρωσης για να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά μου μην τυχόν και ευαισθητοποιηθεί κάποιο στέλεχος από τον ευρύτερο Δημόσιο Φορέα και λυθεί το πρόβλημά τους με πολύ χαμηλά ποσοστά επιτυχίας.

Τώρα όπως αποδεικνύεται τα στελέχη που βρίσκονται υπό την νέα πολιτική ηγεσία φαίνεται ότι θέλουν να λύνουν τα προβλήματα των πολιτών και φορολογουμένων. Έτσι σήμερα και προς τιμήν της δεχθήκαμε μία κλήση από την Προϊσταμένη της Φορολογικής Περιφέρειας Αθηνών η οποία αφού είχε διαβάσει το άρθρο μας για την επιβολή Τελών Κυκλοφορίας σε υβριδικά μοντέλα θέλησε να ερευνήσει τις περιπτώσεις και όπου διαπιστωθεί το λάθος να διορθωθεί άμεσα!

Οι καταναλωτές που έχουν ήδη πληρώσει τα Τέλη Κυκλοφορίας στα υβριδικά αυτοκίνητά τους προφανώς μετά το πέρας της έρευνας θα καλεστούν από τις κατά τόπους εφορίες ώστε να βεβαιωθεί η επιστροφή των χρημάτων τους. Αν προκύψει οποιαδήποτε πρόβλημα το στέλεχος της ΑΑΔΕ θα μας ενημερώσει για τα περαιτέρω.

Πάντως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τα στελέχη της ΑΑΔΕ ενεργούν προς όφελος των φορολογουμένων και δη ιδιοκτητών αυτοκινήτων άμεσα καταργώντας τις χρονοβόρες διαδικασίες του παρελθόντος όπου ο πολίτης δεν έβρισκε ποτέ το δίκιο του πολεμώντας το «τέρας της γραφειοκρατίας».

Πηγή: newsauto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here