Αγώνας Τσιτσιπά – Μεντβέντεφ: Τι ώρα και από ποιο κανάλι θα προβληθεί

93
 ΟΣτέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Shangai Masters, κερδίζοντας το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Novak Djokovic.

Με την εκπληκτική του εμφάνιση, ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-1 σετ τον Nόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Masters 1000 Rolex Shanghai, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ.

Ο 23χρονος Ρώσος, Ντανιήλ Μεντβέντεφ, δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο παρελθόν από τον Στέφανο Τσιτσιπά, σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων, μετράει τρεις νίκες μέσα στο 2018 και μια μέσα στο 2019 απέναντι στον Έλληνα τενίστα, ενώ τρέχει σερί 27-3 στους τελευταίους 30 αγώνες που έχει δώσει στο tour.

Να θυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς νίκησε τους Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς μέσα στο 2019 και ετοιμάζεται για άλλη μια μάχη κόντρα σε έναν πραγματικά ανίκητο αντίπαλο.

Πότε θα γίνει ο αγώνας Τσιτσιπά – Μεντβέντεφ

Ο αγώνας ανάμεσα στον ‘Ελληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά, και τον Ρώσο αντίπαλό του, Ντανιήλ Μεντβέντεφ, θα πραγμαοποιηθεί αύριο, ημέρα Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 (ώρα Ελλάδος), ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 6 HD.

Την Παρασκευή 11/10 θα πραγματοποιηθούν στην Σανγκάη για τα προημιτελικά της διοργάνωσης ακόμα δύο αγώνες, οι νικητές των οποίων θα βρεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά.

Με πληροφορίες από sportime.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ