Νικητής στη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, δήλωσε πως βγήκε ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, δημοσιεύοντας μάλιστα το αποτέλεσμα της εξέτασης που έκανε, με ημερομηνία 24 Νοεμβρίου, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν αρνητικό. Ο Αμβρόσιος, έγραψε στο ιστολόγιό του ότι “ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο!” για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως “το μόνιμον φάρμακον, που έπινα και συνεχίζω να πίνω με πολλήν ευλάβειαν, ήταν και είναι ο Μεγάλος Αγιασμός!”.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας είχε μεταβεί στο νοσοκομείο του Ρίου, μαζί με τον νυν Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμο, ο οποίος έχει κορονοϊό, ώστε να παραμείνει εκεί για νοσηλεία. Εκεί ενημέρωσε τους γιατρούς ότι είχε κάνει τεστ σε ιδιωτικό κέντρο και ήταν και εκείνος θετικός στον κορονοϊό. Παρά το γεγονός ότι τον παρακάλεσαν να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, ο κ. Αμβρόσιος αρνήθηκε και υπέγραψε χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης.

Διαβάστε τι γράφει στην ιστοσελίδα του:

“Ναί, αγαπητοί μου Πατέρες και Αδελφοί,

Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κορωνοϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο!

Δοξάζω και ανυμνώ τo Άγιον Όνομά Του, πρός Τον Οποίον δεν έπαυσα να μονολογώ την ευχήν: «Κύριε ημών Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλόν»!

Ευγνωμονώ την Παναγία μας, προς την Οποίαν παρακλητικώς προσευχόμενος, επισφράγιζα πάντοτε την προσευχήν μου με τα λόγια: «Την πάσαν ελπίδα μου εις Σε ανατίθημι. Μήτερ του Θεού φύλαξόν με υπό την σκέπην Σου».

Καθημερινώς εδιάβαζα, και συνεχίζω να διαβάζω, τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ στην Παναγία μας και να επαναλαμβάνω το «Χαίρε Νύμφη, Ανύμφευτε»!

Καθημερινώς επίσης εδιάβαζα, και συνεχίζω να διαβάζω, την ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς τον Άγιον Νεκτάριον! «Εν οδύναις καί πόνοις, και θλιβεραίς μάστιξι, Πάτερ την ζωήν μου ανύων, προς Σε κατέφυγον. Μη ουν παρίδης με, αλλά τη Σή επισκέψει, εκ των συνεχόντων μοι δεινών απάλλαξον»!

Τέλος, καθημερινώς το μόνιμον φάρμακον, που έπινα και συνεχίζω να πίνω με πολλήν ευλάβειαν, ήταν και είναι ο Μεγάλος Αγιασμός!

______Ο Κύριος, λοιπόν, «επέβλεψεν επ εμοί των αμαρτωλώ και αθλίω», με ηλέησε και με εθεράπευσε.

______«Είη το Όνομα Κυρίου ευλογημένον». Ταπεινά υποκλίνομαι και ομολογώ την ευεργεσίαν.

________Εν κατακλείδι, επειδή ο φόβος μεταδόσεως του Κορωνοϊού κυριαρχεί παντού και βασανίζει τις ψυχές μας, στη συνέχεια σας παραθέτω το αποτέλεσμα της εξετάσεως με ημερομηνίαν 24.11.2020, όπου το αποτέλεσμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ!

 

«Μοριακή ανίχνευση του Κορωνοϊού SARS-Cov-2.

SARS-COV-2: ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

_________Ας είναι δοξασμένο το όνομα του Κυρίου μας!

______Υπεραγία Θεοτόκε, «φύλαξον ημάς υπό την σκέπην Σου!»

______Λύτρωσε όχι μόνον τον τόπον μας αλλά και ολόκληρον τον κόσμον από την κατάρα του Κορωνοϊού! ΑΜΗΝ!

 

+ Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *