Ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου Λουτρακίου…!” τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα”

84

   Αγαπητοί συμπολίτες-ισσες,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι χθες 23 Μαΐου 2019 υποβλήθηκε με επιτυχία η πρόταση μας για την Ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου Λουτρακίου, ένα έργο πνοής και απαίτησης όλων των πολιτών, επί σειρά ετών, για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που καταφέραμε να το πετύχουμε επί των ημερών μας.

Από τη θέση την οποία κατέχω θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως και πρωτίστως τον. Δήμαρχο Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη που ήταν συνεχώς δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια, τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου μας που συνέβαλαν στην ολοκλήρωσή του και ιδιαιτέρως την κ. Αθηνά Στεργίου, τον κ. Ιωάννη Σπινάρη και τη κ. Ανδριανή Μπέζιου και να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και ιδιαιτέρως στον συντοπίτη μας Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Πετρίτση, ο οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την εξεύρεση της απαραίτητης χρηματοδότησης.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που, από όποια θέση και αν βρίσκεστε, σταθήκατε θετικά στη πραγματοποίηση αυτού του έργου.

Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                         ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here