Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας πρόσφερε φαγητό

226
“Ας ευχηθούμε το 2021 να έχει λιγότερους φτωχούς. Να είναι μία χρονιά εποικοδομητική, απαλλαγμένη από τα βάρη του παρελθόντος και γεμάτη υγεία.

Πρωτοχρονιά σήμερα και το Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας ήταν ανοιχτό για να προσφέρει φαγητό σε ανθρώπους που πονούν καθημερινά, βλέποντας να στερούνται το ψωμί της ημέρας.

Το συσσίτιο είναι ελεύθερο, προσπαθούμε να καλύψουμε μια βασική ανάγκη του ανθρώπου, δεν μας ενδιαφέρει η εθνικότητα ή το θρήσκευμα. Όποιος έρθει, θα πάρει ένα πιάτο φαγητό.

Και βέβαια δεν τα γράφω αυτά για επαίνους και συγχαρητήρια σε εμένα,γιατί ως Ιερέας έχω την υποχρέωση να βρίσκομαι δίπλα στον πονεμένο αδελφό και δεν νιώθω ότι κάνω κάτι παραπάνω ,από αυτό που πρέπει, αλλά για να πληροφορηθούν οι χορηγοί, ότι τα τρόφιμα και τα χρήματα τους, έγιναν δώρα και ότι η Εκκλησία και σε δύσκολες στιγμές σκέφτεται τους ανθρώπους.

Παπά-Λευτέρης: Και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου ήταν ανοιχτό

Βεβαίως οι έπαινοι και τα συγχαρητήρια ανήκουν στους εθελοντές,που θυσιάζουν τον χρόνο τους,που αφήνουν τις οικογένειές τους και ανιδιοτελώς διακονούν τους συνανθρώπους μας, μαγειρεύοντας καθημερινά, παίρνοντας όμως χαρά για αυτό που δίνουν.

Μακάρι να μας δίνει ο Θεός δύναμη,να μπορούμε να προσφέρουμε και άλλα!!

Καλή χρονιά!!”

π. Ελευθέριος Μίχος
Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου
Πηγή-https://www.argolikeseidhseis.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ