Ανασχηματισμός: Ποια ονόματα «παίζουν» για το ΥΠΕΣ -Η τελευταία ισχυρή υποψηφιότητα

72

Θέμα ημερών είναι ο ανασχηματισμός που πρόκειται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης με τις τελευταίες πληροφορίες να τον τοποθετούν ακόμη και στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Αναφορικά με το υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το τελευταίο σενάριο που εμφανίζεται ισχυρό είναι της μετακίνησης σε αυτό του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, ο οποίος, πάντως, σε ένα εναλλακτικό σενάριο «παίζει» και τη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ισχυρή υποψηφιότητα εξακολουθεί να είναι αυτή του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, λόγω των «ΠΑΣΟΚικών» καταβολών του και, ως εκ τούτου, την κοινή γλώσσα που έχει με πολλούς από τους «πράσινους» δημάρχους και περιφερειάρχες.

Από εκεί και πέρα, λιγότερες πιθανότητες φαίνεται να έχουν τα σενάρια της μετακίνησης στο ΥΠΕΣ της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου ή της παραμονής τη θέση αυτή του νυν υπουργού Πάνου Σκουρλέτη.

Τέλος, ως αουτσάιντερ εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Εσωτερικών επί κυβερνήσεων Γ.Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διατηρεί ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here