Ανατριχιαστικό Middle East Eye: Τεμάχισαν τον δημοσιογράφο Κασόγκι σε επτά λεπτά ακούγοντας μουσική

115

Μόλις επτά λεπτά χρειάστηκε για να δολοφονηθεί ο Τζαμάλ Κασόγκι, δήλωσε στο Middle East Eye Τούρκος αξιωματούχος

. Ο αξιωματούχος υποστήριξε πως έχει ακούσει την ηχογράφηση των τελευταίων στιγμών του Σαουδάραβα δημοσιογράφου.   

Όσο ο Κασόγκι βρισκόταν στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης, μεταφέρθηκε χωρίς να το θέλει από το γραφείο του γενικού προξένου στο διπλανό δωμάτιο και τον έβαλαν πάνω σε ένα τραπέζι, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Τότε ακούστηκαν τρομαχτικά ουρλιαχτά, όπως άκουσε ένας μάρτυρας από τον κάτω όροφο, λέει ο αξιωματούχος. «Ο πρόξενος απομακρύνθηκε από το δωμάτιο. Δεν έγινε προσπάθεια να ανακρίνουν τον δημοσιογράφο, είχαν έρθει για να τον σκοτώνουν» τόνισε η τουρκική πηγή

.   Advertisement: 0:11 Τα ουρλιαχτά σταμάτησαν όταν οι δολοφόνοι νάρκωσαν τον Τζαμάλ Κασόγκι, κάνοντάς του ένεση με άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία.

Ο Σαλάχ Μουχάμαντ αλ Τουμπάιγκι, επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας των σαουδαραβικών αρχών ασφαλείας και μέλος της 15μελούς ομάδας που έφτασε με ιδιωτικό τζετ στην Κωνσταντινούπολη λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση του Κασόγκι, ήταν αυτός που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Άρχισε να τεμαχίζει το σώμα του δημοσιογράφου ενώ ήταν ακόμα ζωντανός.

Ο Τούρκους αξιωματούχους δήλωσε ότι χρειάστηκαν επτά λεπτά για να αφήσει την τελευταία του πνοή ο Κασόγκι.

Όταν ξεκίνησε να τεμαχίζει το πτώμα ο Τουμπάιγκι έβαλε ακουστικά στα αυτιά και άρχισε να ακούει μουσική.

Συμβούλεψε και τα άλλα μέλη της ομάδας να κάνουν το ίδιο. «Όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω μουσική. Πρέπει να κάνετε το ίδιο» ακούγεται να λέει ο Τουμπάιγκι στην ηχογράφηση.    Σύμφωνα με τους New York Times ο Τουμπάιγκι ήταν εξοπλισμένος με ένα πριόνι οστών.  Πηγή: www.lifo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ