ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Άδωνις : Στηρίζουμε Π. Καλλίρη -Βορίδης : Έχουμε δυο δεξιούς υποψήφιους για τον δήμο Κορινθίων

122

 

Οι  πολιτικές φαιδρότητες της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν σταματημό ! 

Ότι ήρθαν και μας είπαν Β. Μεϊμαρακης και Α. Γεωργιάδης πριν λίγες ημέρες ,τ΄ανέτρεψε χθες ο Μάκης Βορίδης στην κοπή πίτας της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα    χθες, Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019.στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, παραβρέθηκαν οι Βουλευτές κ. Μάκης Βορίδης, η  ο κ. Χρίστος Δήμας, κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου,ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Παναγιώτης Νίκας ,οι πρώην βουλευτές κ.κ. Νίκος Ταγαράς  , Κώστας  Κόλλιας , Αθηνά Κόρκα,   ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος, οποίος μάλιστα  έκανε και αισθητή την παρουσία του , με εντυπωσιακή είσοδο, αφού το συνόδευε μεγάλος αριθμός  υποψηφίων του συνδυασμού του και πολλά στελέχη και μέλη της ΝΟΔΕ Κορινθίας,  αυτοδιοικητικοί, και πολιτευτές .

Εύλογα ερωτηματικά δημιούργησε η απουσία Καλλίρη.

Επίσημα ανακοινώθηκε ότι απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων , κάποιοι καχύποπτοι όμως από σχολίαζαν ότι πιθανόν να γνώριζε  τις αλλαγές Βορίδη, εξού και η απουσία.

ο Μάκης Βορίδης ως επίσημα προσκεκλημένος εκτός των αντικομμουνιστικών δηλώσεων του ,δήλωσε πως υπάρχουν  δύο Νεοδημοκράτες υποψήφιοι Δήμαρχοι στον Δήμο Κορινθίων και έτσι αντιμετωπίζονται.

Και τότε διερωτάται ο απλός νεοδημοκράτης πολίτης ,τι φούμαρα ξεστόμισε ο Άδωνις ως αντιπρόεδρος της Ν.Δημοκρατίας  ,στην  πρώτη επίσημη παρουσίαση του Συνδυασμού του Π. Καλλίρη;;; 

Εκείνος δεν ήταν που  αναφώνησε ότι μιλά ως αντιπρόεδρος του κόμματος και δεν εκφέρει προσωπική άποψη υπέρ του Π.Καλλίρη;

 Ο ίδιος  ήταν που δεν δήλωσε πως δίνει στήριγμα το κόμμα στον Π.Καλλίρη;

Το ότι είναι πολιτικά  αναξιόπιστος ο Άδωνις το γνωρίζει και η “κουτσή Μαρία¨ που λέει και ο λαός μας , αλλά για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ,σαφώς και δεν είναι του ιδίου επιπέδου και της ίδιας σοβαρότητας,  οπότε περίμενε κανείς να έχουν κάποια υπόσταση τα λεγόμενά τους , όταν έδιναν στήριξη εκείνη την ημέρα της επίσημης παρουσίασης στο δημοτικό θέατρο της Κορίνθου, στον Πελοπίδα Καλλίρη.

Και αντί αυτού μετά τον ντόρο της στήριξης στον ένα από τους δυο υποψήφιους ,  θυμήθηκε η Ν.Δ. χθες  πως είναι δύο  δεξιοί  οι υποψήφιοι!!

( Όλα αυτά παρακαλώ,  από ένα κόμμα που ετοιμάζετε να μας κυβερνήσει….)

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει μεγάλες Φουρτούνες  η  Νέα Δημοκρατία ,όχι μόνο στην Κορινθία αλλά σε ολόκληρη την Πελοπόννησο , αφού ένα πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της δεν ακολουθεί τις επιλογές της .

Και για την   Περιφέρεια τα μηνύματα δεν είναι τα καλύτερα για την Ν.Δ. και την  παράταξη Νίκα , η ομάδα Τατούλη προχωρά αγέρωχη και οργανωμένη χωρίς σοβαρές διαρροές  τουλάχιστον στην Κορινθία  παρέμεινε συμπαγής και δεν έπιασαν “τόπο” ούτε οι απειλές αλλά ούτε και οι διαγραφές και  το χειρότερο όλων για το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι, ότι η παράταξη του Π.Τατούλη  δεν αντιμετωπίζει ως αντίπαλο τον Π. Νίκα,  αλλά τον Γ. Γιώργο Δέδε , γιατί ο Π. Τατούλης ως έμπειρος πολιτικός  γνωρίζει πολύ καλά ποια  είναι η αληθινή απειλή για την Απώλεια της Περιφέρειας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες – βίντεο korinthostv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ