Ανελκυστήρας για ΑΜΕΑ στο 3ο Λύκειο Κορίνθου…Συγχαρητήρια σε όλους-φωτό

206

Σε αρκετές και σημαντικές βελτιωτικές κινήσεις προχώρησαν οι διευθυντές του 4ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου Κορίνθου στον Συνοικισμό. Ενας ανελκυστήρας για ΑΜΕΑ στο Λύκειο, πλατάνια στο κεντρικό προαύλιο και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, είναι ορισμένες από τις αλλαγές που θα αντικρίσουν οι μαθητές μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Αναμφισβήτητα, η τοποθέτηση του ανελκυστήρα για τα ΑΜΕΑ, είναι με διαφορά η καλή είδηση της ημέρας, καθώς μετά από αρκετά χρόνια φαίνεται ότι τα δημόσια σχολεία αναβαθμίζονται και παρέχουν σύγχρονους και ασφαλείς χώρους για τους μαθητές και τις μαθήτριες που φοιτούν.

Είναι προφανές, επιπλέον, ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί και η δωρεάν παιδεία να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, διότι πέραν του διδακτικού σκέλους οι ώρες που τα παιδιά βρίσκονται στους χώρους των σχολείων είναι αρκετές, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει οι καθημερινές εικόνες, δραστηριότητες – και όχι μόνο – να τα ελκύουν.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον κ. Αντώνη Σταυρόπουλο για την υλοποίηση του ανελκυστήρα για ΑΜΕΑ, αλλά και σε όλους όσους συνέβαλλαν για την περαιτέρω αισθητική παρέμβαση. Ο κ. Σταυρόπουλος, λυκειάρχης του 3ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου, έχει αποδείξει ότι στόχος του είναι, το σχολείο να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος στην πορεία των μαθητών προς την επαγγελματική τους αποκατάσταση!

πηγή- klife.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ