Αντιδήμαρχος οδήγησε εργολάβο σε ιδιωτικό πάρκινγκ φίλου για ασφαλτόστρωση εν “αγνοία” του Βασίλη Νανόπουλου

214

Σημερινή καταγγελία σε ραδιοφωνικό σταθμό έχει να κάνει με ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Κορινθίων.

Μάλιστα ο καταγγέλων έχει στοιχεία και φωτογραφίες που τα κατάθεσε ως τεκμήρια.

Η ιστορία που εμπλέκει αντιδήμαρχο, ο οποίος εν “αγνοία” του Δημάρχου και των υπηρεσιών οδηγεί τους εργολάβους σε συγκεκριμένο χωριό για ασφαλτοστρώσεις παρότι οι ανάγκες του Δήμου είναι τεράστιες απ’ άκρη σε άκρη και τα χρήματα περιορισμένα για την συγκεκριμένη δαπάνη. Οπως κάθε Δήμος, έτσι και ο Δήμος Κορινθίων έχει συγκεκριμένο κονδύλι κάθε χρόνο που αφορά τις ασφαλτοστρώσεις και ο αντιδήμαρχος εξυπηρετεί  “συμφέροντα” φίλων.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να οδηγήσει εργολάβο να ασφαλτοστρώσει ιδιωτικό χώρο ταβέρνας (πάρκινγκ) που είναι ιδιοκτησία φιλικού του προσώπου.

Το ζήτημα αποκτά τεράστιες διαστάσεις αν σκεφτεί κανείς πόσοι συμπολίτες μας από πολλά χωριά περιμένουν να ασφαλτοστρωθούν δρόμοι που θα καλυτερέψουν την καθημερινότητά τους και την ποιότητα ζωής τους.

Αναφορικά με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου που έν “αγνοιά” τους έγιναν όλες αυτές οι πράξεις, πλέον έχουν λάβει αυστηρά μέτρα απέναντι στον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο και ελέγχουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται οι εργολάβοι του Δήμου και που πραγματοποιούν καθημερινά εργασίες.