Απάντηση Σταυρελη σε Νανοπουλο “καλά θα κάνει να κοιτάξει λίγο στον καθρέφτη του”…!

63

 Διαπιστώνουμε μεγάλο άγχος στον κ. Νανόπουλο για την πορεία της παράταξής μας ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, για το παρελθόν μας και για το μέλλον μας.

Για άλλη μία φορά δηλώνουμε πως το ελάχιστο έργο τόσο στην πόλη όσο και σε όλα τα χωριά   και οι συμπεριφορές αυτή τη δημοτική περίοδο της σημερινής διοίκησης του Δήμου μας οδήγησαν να προχωρήσουμε μπροστά.
-Έχουμε διαχωρίσει πλήρως τη θέση μας.
Δεν κοιτάμε πίσω.
Η πορεία μας είναι αυτόνομη.
Φεύγουμε από τις πελατειακές σχέσεις.
Τελείωσε το παρελθόν για εμάς εδώ και πολύ καιρό.
Είναι οφθαλμοφανές ότι έχουν διαρραγεί πλήρως οι σχέσεις μας  με τη σημερινή διοίκηση του Δήμου.
Είμαστε η μόνη δημοτική παράταξη , που έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα 10 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους (κανέναν από τους σημερινούς δημοτικούς συμβούλους) από όλους τους πολιτικούς, επαγγελματικούς, κοινωνικούς χώρους.
Είμαστε οι μόνοι που ανακοινώνουμε έργα για την επόμενη δημοτική περίοδο με πλήρη οδικό χάρτη , κάτι ίσως μοναδικό για τα κορινθιακά και όχι μόνο δεδομένα.
Αν όλα αυτά δεν τα βλέπει ο κ. Νανόπουλος είναι δικό του πρόβλημα.
Πάντως καλά θα κάνει να κοιτάξει λίγο στον καθρέφτη  να δει τον εαυτό του.
Να δει ποιός συμπορεύεται σήμερα με τον κ. Πνευματικό σε όλα. Πάντως δεν είμαι εγώ.
Όλη η Κόρινθος μιλά ότι τα έχουν βρει  και προχωράνε μαζί και φαίνεται στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Ας κοιτάξει και την παράταξή του να δει από τους 10 δημοτικούς συμβούλους πόσοι έχουν παραμείνει μαζί του για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.Ούτε 5.
Αν δε ανατρέξουμε στο Επιμελητήριο με δυσκολία θα βρούμε παλιούς του συνεργάτες να τον στηρίζουν και να να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του.
ΕΜΕΙΣ τελειώσαμε οριστικά με το παρελθόν, δεν κοιτάμε πίσω, ανοίξαμε νέα σελίδα  στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Κορινθίων και όλα δείχνουν  ότι οι Κορίνθιοι και οι Κορίνθιες αγκαλιάζουν απλόχερα αυτή την προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here