Απίστευτες εκφράσεις του Δημάρχου Άργους- Μυκηνών κατά του ΠΑΟΚ

89

Με εμετικό τρόπο επιτέθηκε στον ΠΑΟΚ ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, σε αναφορά του στην περσινή κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο περσινός τίτλος… δόθηκε στον ΠΑΟΚ με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών.

Τέτοιες τοποθετήσεις και, μάλιστα, από ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους την διοίκηση ενός τόπου, αποτελούν πραγματικά ντροπή και, φυσικά, είναι επικίνδυνες για την δημόσια ζωή. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι στα σχόλια άνοιξε κουβέντα με οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού!

anartisi-kamposou.jpg
kamposos-1.jpg

Οργισμένη αντίδραση του Παοκ κατά του Δημάρχου Άργους για τις προσβολές του

Άμεση ήταν η απάντηση του ΑΣ ΠΑΟΚ στην προσβλητική ανάρτηση του Δημάρχου Άργους. Ο Δημήτρης Καμπόσος ισχυρίστηκε πως το περσινό πρωτάθλημα χαρίστηκε στον Δικέφαλο για να… ξεχαστεί το θέμα της Μακεδονίας. Φυσικό ήταν να υπάρξει οργισμένη αντίδραση…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Αφού λάβαμε γνώση της ανάρτησης του δημάρχου Άργους-Μυκηνών σχετικά με το περσινό πρωτάθλημα, ΚΑΛΟΥΜΕ τον εν λόγω δήμαρχο να τιμήσει το «βαρύ» του όνομα (Καμπόσος) και να αποδείξει αυτά τα οποία ισχυρίζεται, χωρίς να επιλέξει την τακτική του στρίβειν δια του κορακίζειν, αρχίζοντας τα «δεν εννοούσα αυτό, αλλά το άλλο…», επιλέγοντας την τακτική «με λένε Ρίζο… και όπως θέλω τα γυρίζω».

Φυσικά, τις αποδείξεις των ισχυρισμών του θα πρέπει να τις θέσει ενώπιον του φυσικού κριτή κάθε κατοίκου αυτής της χώρας.

Υ.Γ Ο εν λόγω κύριος αν θέλει η αγαπημένη του ομάδα να αφιερώσει κάπου το πρωτάθλημα, ας προτείνει να το αφιερώσουν στην Αγιά Σοφιά και στην επικείμενη μετατροπή της σε τζαμί, που επιχειρεί το τουρκικό κράτος, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος συμμετέχει στην καμπάνια εναντίον αυτής της επιδίωξης.

πηγή- metrosport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ