Απίστευτο-Ελεύθερος ο οδηγός που σκότωσε και εγκατέλειψε γιαγιά και εγγονή

97
Κόσμος δίπλα στο αυτοκίνητο παρακολουθεί την προσπάθεια των ανθρώπων του ΕΚΑΒ να απεγκλωβίσουν και να μεταφέρουν στο ασθενοφόρο τους τραυματίες, μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου 2017 στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου Άργους στο ύψος της αντιπροσωπείας Alpha Romeo. Ένα Ι.Χ αυτοκίνητο με κατεύθυνση το Άργος στο οποίο επέβαιναν μια γυναίκα και δυο άντρες για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, εξετράπη της πορείας του ανετράπη και έπεσε σε παρακείμενο χαντάκι. Από το ατύχημα τραυματίστηκε πιο σοβαρά η γυναίκα και ελαφρότερα οι άνδρες όπου διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Την απόφαση να αφήσει ελεύθερο τον 28χρονο, στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε και εγκατέλειψε στο δρόμο μια γιαγιά με το εγγόνι της σε τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο έλαβε ο εισαγγελέας από το Ναυτοδικείο Πειραιά.
Μάλιστα, ο 28χρονος έφτασε στο σημείο να πηδήξει στη θάλασσα, στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης. Επειτα από όλα τα παραπάνω, ο εισαγγελέας από το Ναυτοδικείο Πειραιά, έκρινε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ότι ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και χτύπησε την 67χρονη γιαγιά που περπατούσε στο πεζοδρόμιο μαζί με το δύο μηνών εγγόνι της! Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσοι έγιναν μάρτυρες,  είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα».

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντάς τους στην κυριολεξία.

Πηγή: ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ