Απίστευτο- Μέτωπο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού κατά της Euroleague

103

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην Euroleague, καθώς ολοένα και φουντώνει η δυσαρέσκεια για τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Μάλιστα ο φημισμένος Λιθουανός αθλητικός συντάκτης, Ντονάτας Ουρμπόνας σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κάνει λόγο για μυστική συνάντηση επτά συλλόγων της διοργάνωσης, ανάμεσα στις οποίες ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα, με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, η συνάντηση έγινε την περασμένη Κυριακή (11/4) στην Αθήνα και σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι των Ζαλγκίρις Κάουνας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Στη μυστική αυτή συνάντηση, οι διοικούντες τις ομάδες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους σχετικά με οικονομικά ζητήματα της διοργάνωσης, τα οποία χειρίζεται ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου.

Εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για την δομή της διοργάνωσης, τον τρόπο λειτουργίας της, ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα στο γεγονός ότι στα ταμεία των ομάδων μπαίνουν ελάχιστα έσοδα.

Όπως τονίζει καταλήγοντας ο Ντονάτας Ουρμπόνας… «επίσημες κινήσεις αναμένονται προσεχώς».

Φυσικά, το γεγονός ότι και οι επτά ομάδες έχουν συμβόλαιο τύπου Α έχει ξεχωριστή σημασία, ενώ μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσουν οι σύλλογοι της Ισπανίας στο θέμα.

Σε κάθε περίπτωση, και μετά από αυτό το γεγονός φαίνεται ότι προμηνύονται σημαντικές εξελίξεις στη διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ