Απίστευτo- Πλήρωσαν 9.000 ευρώ σε ταξί για μεταφορά του προσωπικού της… Διώρυγας Κορίνθου!

61

Η ΑΕ που διαχειρίζεται τη Διώρυγα της Κορίνθου δαπανά αφειδώς χρήματα σε μέρες που οι πολίτες έχουν «γονατίσει» από την οικονομική εξαθλίωση

Σπάει» τα ταξίμετρα αλλά και τα…νεύρα του Έλληνα φορολογούμενου η αλόγιστη τακτική της Ανωνύμου Εταιρείας «Διώρυγος Κορίνθου» που δαπανά αφειδώς χρήματα σε μέρες που οι πολίτες έχουν «γονατίσει» από την οικονομική εξαθλίωση.

Ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Διώρυγα της Κορίνθου η οποία υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών είναι οι «τσουχτερές» μετακινήσεις του προσωπικού που έχουν ανατεθεί σε οδηγούς Ταξί.
Είναι γενικότερη ότι η κακή χρήση των κατά καιρούς κρατικών εξουσιών καθώς και η αλόγιστη σπατάλη και κατάχρηση του δημόσιου χρήματος έχουν φέρει την Ελλάδα σε σημείο να μην μπορεί να ορθοποδήσει.

5.884 ευρώ έχει δαπανήσει μόνο για τα τιμολόγια της 30ης Ιουνίου 2018 η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου (Α.Ε.ΔΙ.Κ.) σε κόμιστρα Ταξί για τη μεταφορά του προσωπικού της εταιρείας!

 Φυσικά μην πάει το μυαλό σας ότι πρόκειται για δαπάνες μετακινήσεις κατοίκων των Ισθμίων εξαιτίας των εργασιών στη βυθιζόμενη γέφυρα από τον Δεκέμβριο του 2017 οι οποίες ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Πηγή: protothema.gr -patrastimes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here