Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η ΑΕΚ πληρώνει το πρόστιμο στον παππού που τιμωρήθηκε και το… πρώτο διαρκείας

137

Σε μια κίνηση αξιέπαινη, όσο και συμβολική απέναντι σε όσους έχουν ανιδιοτελή αγάπη απέναντι στην ΑΕΚ, προχώρησε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη αποφασίστηκε όχι απλώς να πληρωθεί για λογαριασμό του ηλικιωμένου φίλου της ομάδας το πρόστιμο 150 ευρώ που του επιβλήθηκε σήμερα το πρωί επειδή περιδιάβαινε τους δρόμους για να δει από κοντά το υπό κατασκευή γήπεδο, δίχως να έχει τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και κάτι παραπάνω.

Στον συμπαθή παππού θα δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για την «Αγια-Σοφιά», ενώ το μήνυμα που θα του μεταφερθεί από την ΑΕΚ θα είναι : «Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια».

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο με το πρόστιμο στον φίλο της ΑΕΚ, αρκετοί ομοϊδεάτες του είχαν κινητοποιηθεί για να τον βρουν και να του το πληρώσουν. Όμως με εντολή του αφεντικού της ΠΑΕ ανέλαβε η ο ίδιος το κόστος και σε μια συμβολική κίνηση θα χαρίσει στον ηλικιωμένο παππού την ιστορική χαρά να είναι ο πρώτος κάτοχος διαρκείας στο νέο γήπεδο.

Πηγή:www.sport-fm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ