ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ BULLYING ΣΕ ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΕΛΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

82

Εντύπωση προκαλεί η ενορχηστρωμένη επίθεση σε βάρος μου από συγκεκριμένη ομάδα φίλων αδέσποτων ζώων μέσα από το F.B., με ψεύδη, συκοφαντίες και υβρεολόγιο απίστευτης φρασεολογίας και απειλών.

Επικαλούνται υποτιθέμενη ενέργεια στις 13 Ιανουαρίου 2012 (παρουσία δύο Αντιδημάρχων και 6 αστυνομικών έξω από την παλιά Εμπορική Τράπεζα) με μία κυρία που τάιζε αδέσποτα ζώα στο γκαζόν του παρτεριού του πεζόδρομου. Ούτε βιαιοπραγία, ούτε απειλές, ούτε φόλες, ούτε τίποτα. Μάρτυρες όλοι οι ανωτέρω.

Άξιο λόγου βέβαια το γεγονός γιατί τώρα , για μία υποτιθέμενη ενέργεια  στις 13 Ιανουαρίου 2012, δηλαδή μετά από 7 σχεδόν χρόνια.

Και μάλιστα όχι μόνο με απίστευτα ΨΕΜΑΤΑ. Αλλά και φρασεολόγιο και απειλές που εκπλήσσουν κάθε άνθρωπο.

Θαυμάστε τους πολιτισμένους φιλόζωους πως με αποκαλούν με μερικές μόνο εκφράσεις:

– Παλιάνθρωπε
– Μαύρο στον καραγκιόζη
– Σκατόβλαχε
– Χοντρομπαλά
– Άξεστος
– Σαπίλα
– Απόβρασμα
– Σκατόψυχε
– Τιποτένιε καραγκιόζη
– Βρωμάνθρωπε

Και δεν φθάνουν οι απειλές μόνο σε μένα έπρεπε να κλείσει ο κύκλος και με όλη την οικογένειά μου με απειλές του τύπου:

– Σκατόψυχε να ψοφήσει όλη σου η οικογένεια. Καρκίνο να βγάλουν τα παιδιά σου.

Έφθασαν μάλιστα στο σημείο με γνωστό σε όλους «καθηγητή» που ήθελε να γίνει δημοτικός σύμβουλος να μας απειλεί ότι μας εγγυάται ότι θα υποστώ τις συνέπειες.

Αν αυτοί είναι οι πολιτισμένοι συνάνθρωποί μας που αγαπούν τα ζώα, λυπάμαι πάρα πολύ.
Τα συμπεράσματα δικά σας για τον πολιτισμό μας

Κανένας δε μιλά όμως από όλους αυτούς του κυρίους και αυτές τις κυρίες τι προτείνουν για τη λύση του προβλήματος που μαστίζει το Δήμο μας και όχι μόνο .

Τι είναι τελικά προτιμότερο. Να κυκλοφορούν τα ζώα αδέσποτα, τα οποία κάποιοι φιλόζωοι προφανώς τα άφησαν, δεν προέκυψαν από το πουθενά, να επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες με εκατοντάδες περιστατικά (στο νοσοκομείο, τα ιατρεία και όχι μόνο) ή να λάβουμε μέτρα περισυλλογής, εμβολιασμού, στείρωσης, ηλεκτρονικής παρακολούθησης, σίτισης, περίθαλψης, υιοθεσίας και φύλαξης σε δημοτικό κτηνιατρικό καταφύγιο ζώων πάντα σε συνεργασία με τις υπάρχουσες εθελοντικές οργανώσεις φίλων αδέσποτων ζώων; Σε ποιο ευρωπαϊκό κράτος είναι θεσμός τα αδέσποτα;

Δεν είναι ευχάριστο σε κανένα να γινόμαστε μάρτυρες καθημερινών επιθέσεων σε μικρά κυρίως παιδιά αλλά και ηλικιωμένους. Γι αυτό δεν μιλά κανένας ή καμία.

Και επειδή κάποιοι άλλοι συνδημότες  μας ενδιαφέρονται για την πραγματική λύση περιληπτικά θα αναφέρω σήμερα την πρόταση της παράταξής μας, η οποία σε σύντομο διάστημα θα εξειδικευτεί, πάντα στα πλαίσια του νόμου και συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις στη Κόρινθο:

– Δημιουργία σε ιδιόκτητο δημοτικό χώρο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ, με εγκαταστάσεις σύγχρονες.
– Περισυλλογή όλων των αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με ιδιωτικό συνεργείο κτηνιάτρων
– Εμβολιασμός όλων των περισυλλεγμένων ζώων
– Στείρωση
– Περίθαλψη όλων των σκύλων που χρήσουν κτηνιατρικής φροντίδας σε ιδιαίτερο χώρο
– Σίτιση  σε πάγια βάση με πραγματική φροντίδα για τα αδέσποτα
– Ηλεκτρονική καταγραφή όλων των αδέσποτων
– Εφαρμογή του θεσμού της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων

Είμαι και είμαστε κάθετα αντίθετοι στις ΦΟΛΕΣ.

Και ο ίδιος έχω χάσει δύο σκυλιά δεσποζόμενα βεβαίως στο κτήμα μου με φόλες.

Μετά το απίστευτο και άδικο bullying που έχω υποστεί  από το διαδίκτυο , με πρωταγωνίστρια την κυρία του λογαριασμού που αποκλειστικό στόχο έχει τη διαπόμπευσή μου, είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω στη δικαιοσύνη με όλα τα προβλεπόμενα μέσα για να προστατεύσω την αξιοπρέπειά μου, την αξιοπιστία μου και την αλήθεια.

Ήδη έχει δοθεί εντολή για τις δέουσες ενέργειες στο νομικό σύμβουλό μου.
Οι υπεύθυνοι θα δώσουν λόγο  αρμοδίως.

Αφήνω έξω τη σκοπιμότητα  και ποιοι πιθανόν είναι πίσω από αυτή την απίστευτη προσπάθεια σπίλωσης της προσωπικότητάς μου, χωρίς ίχνος αλήθειας, τη στιγμή που πριν λίγο καιρό ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Κορινθίων. Μάλλον κάποιοι ενοχλούνται.

Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση, ότι τέτοια χυδαιολογία και τέτοιες άθλιοι μέθοδοι  δεν με πτοούν. Προχωράμε μπροστά και θα δώσουμε λύση στο πρόβλημα , γιατί και το πιστεύουμε και έχουμε τη βούληση και υποχρεούμαστε να το λύσουμε.  Ανθρώπινα, πολιτισμένα και νόμιμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ