Απογοητευμένος από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ο Γιαννακόπουλος – «Ντροπή και πάλι ντροπή!»

97

 

Εκνευρισμένος από τη μη ανταπόκριση του κόσμου, στον πρώτο τελικό της Α1 Ανδρών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων πριν την ολοκλήρωση του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα.

Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ, μάλιστα, χαρακτήρισε ντροπιαστική την εικόνα του άδειου ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια προέβη σε μία αιχμηρή δήλωση, που είχε αποδέκτη τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Μετά τους πανηγυρισμούς επειδή ρίξαμε τον Ολυμπιακό στην Α2, η ομάδα ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ δίνει τον πρώτο τελικό για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και στις εξέδρες βρίσκονται 3100 φίλαθλοι. Τρεις χιλιάδες εκατό! Κι όλα αυτά παρά την απόφαση μας να ρίξουμε τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών.

Η εικόνα του ΟΑΚΑ είναι απλά ντροπιαστική. Ναι, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ! Δεν υπάρχει άλλη λέξη. Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που σήμερα γύρισαν την πλάτη στον Παναθηναϊκό σε έναν τελικό πρωταθλήματος, στην προσπάθεια για έναν ακόμη τίτλο, για ένα ακόμη νταμπλ, είναι και οι πρώτοι που φωνάζουν για μεταγραφές, FINAL 4, Ευρωλίγκες, Βοτανικούς και Ερασιτέχνες! Είναι οι πρώτοι που όχι μόνο δείχνουν αλλά και κουνάνε το δάχτυλο!

Η σημερινή εικόνα τα λέει όλα! Δυστυχώς… Ντροπή και πάλι ντροπή!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ