Απομένουν τα τυπικά για την υποψηφιότητα Καλλίρη στην Κόρινθο…!

95

Όπως είναι ευκόλως εννοούμενο, η απόφαση για στήριξη της Ν.Δ. στον Πελοπίδα Καλλίρη στην Κόρινθο είναι καθαρά τυπική πλέον, τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και το μόνο που απομένει είναι να εξακριβωθεί ποια θα είναι η στάση του Β. Νανόπουλου, εάν δηλ. θα προχωρήσει σε ανεξάρτητη υποψηφιότητα και με ποιους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι τελικά υποψήφιος για το Δήμο έστω και ως ανεξάρτητος, παρ’ όλα αυτά παράγοντες της Ν.Δ. θεωρούν ότι μία τέτοια υποψηφιότητα δεν θα προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Δεν βρέθηκε ούτε ένας πρώην στενός συνεργάτης στο Επιμελητήριο να στηρίξει την υποψηφιότητα Νανόπουλου και βέβαια αυτό δικαιώνει και την εκτίμηση αρκετών ότι οι χειρισμοί του Βασίλη στις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο ήσαν το λιγότερο άστοχοι.

Μία απορία πάντως που γεννήθηκε από τη χθεσινή διαδικασία ήταν για ποιο λόγο δέχθηκε ο Βασίλης να μπει το όνομά του στη διαδικασία και να συμμετάσχει από τη στιγμή που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να κατέλθει ως ανεξάρτητος στις εκλογές του Μαίου.

Είναι μία λεπτομέρεια που ίσως την βρει μπροστά του σε περίπτωση που τελικά αυτό συμβεί.

Τα «πως» και τα «γιατί» φτάσαμε σε αυτές τις εξελίξεις δεν είναι αντικείμενο της παρούσας ανάρτησης αλλά έχουμε τον καιρό για να τα «ξεψαχνίσουμε».

Πηγή-isthmos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ