Απόκριες, καιρός: Ο καιρός το τριήμερο και την Καθαρά Δευτέρα. Βίντεο

172

O Σάκης Αρναούτογλου ο δημοφιλής μετεωρολόγος αποκαλύπτει ότι την Καθαρά Δευτέρα θα εκδηλωθεί συννεφιά ενώ τα Κούλουμα θα χαλάσουν σε ορισμένες περιοχές οι βροχοπτώσεις.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον καιρό για το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου και από το 07.45 μπορείτε να δείτε τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού σύμφωνα με την ΕΜΥ για το τρήμερο

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νοτιά και τα ανατολικά ηπειρωτικά με τοπικές βροχές το πρωί στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική Στέρεα. μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανόν να σημειωθούν στο νότιο Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην Κρήτη και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Στα υπόλοιπα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4. Στα Ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 και πιθανόν στο Αιγαίο 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Καιρός: λίγες νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Βαθμιαία τη νύχτα στα βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ με εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Λίγα χιονιά στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση από τα βόρεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ