Από τα ξημερώματα στη Καλαμάτα ο Τατούλης…στο διπλανό γραφείο η Αλειφέρη…γελάνε και τα τσιμέντα !!!

123

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όπως άλλωστε έγραφε και το χθεσινό φύλλο του «Θάρρους», ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, βρέθηκε στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και ανέλαβε «δράση».
Το «στρατηγείο» του περιφερειάρχη, που ανέλαβε προσωπικά «να τρέξει» ζητήματα της Μεσσηνίας ύστερα από την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, «στήθηκε» στο γραφείο της Ντίνας Νικολάκου.
Εκεί, ο Πέτρος Τατούλης είχε συνεχείς συσκέψεις από το πρωί με διευθυντές τμημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, παρουσία της αντιπερεφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου, αλλά και της περιφερειακής συμβούλου Μεσσηνίας, Αντωνίας Μπούζα.
Μόλις μια πόρτα παραδίπλα, η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, που δε δέχθηκε την «προτροπή» της Εκτελεστικής Επιτροπής να παραιτηθεί , βρισκόταν κανονικά στο γραφείο της.
Το «Θάρρος» βρέθηκε χθες το πρωί στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου της Καλαμάτας, ωστόσο, αν και αρχικά μας ζητήθηκε να περιμένουμε, αργότερα μας ενημέρωσαν ευγενικά ότι ο περιφερειάρχης λόγω φόρτου εργασίας και συναντήσεων δε θα έκανε κάποια δήλωση, ούτε και θα μπορούσαμε να έχουμε μια φωτογραφία του εκτελώντας και τα «νέα» του καθήκοντα.

πηγή-tharrosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ