Αρκετά, με το Συριζαίικο δούλεμα

117

Καλό λογογράφο πρέπει να έχει ο Αξέξης Τσίπρας αν κρίνουμε απ’ τις “κορώνες” του τύπου ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ «ποινικοποιεί τη φτώχεια» και φέρνει «σκανδαλώδες νομοθετικό πλαίσιο υπέρ των τραπεζών και εις βάρος της κοινωνίας»., που ακούσαμε σήμερα να μας λέει στην βουλή κατά την συζήτηση για τον νέο πτωχευτικό κώδικα.

 

Ξεχνάει όπως μια “λεπτομέρεια”. Οτι κι εμείς, όπως κι αυτός, ζούμε στην ίδια χώρα και τουλάχιστον στοιχειώδη μνήμη διαθέτουμε. Μας βοηθάει και το αρχείο που διατηρούμε στον ιστότοπό μας να την “φρεσκάρουμε”.

Και φυσικά αναφερόμαστε στα πεπραγμένα της κυβέρνησής του. και σε κείμενα μας όπως αυτό που τιτλοφορούσαμε:. “Πλειστηριασμοί: Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΑ, στην υπηρεσία της τραπεζικής μαφίας” καθώς και το ότι τα ΣΥΡΙΖαίικα ΜΑΤ ξυλοκοπούσαν όσους αντιδρούσαν στο να περάσει η λαϊκή περιουσία στα νύχια κορακιών – τραπεζιτών.

Δυο μόνο παρατηρήσεις σχετικά με την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι επί διακυβέρνησής του δεν υπήρξαν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Ολοι γνωρίζουν ότι το να απελευθερωθούν από τις αρχές του 2018 όλοι οι πλειστηριασμοί θεωρείτε ήταν προαπαιτούμενο για να κλείσει η τρίτη αξιολόγηση και αυτό το έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους «θεσμούς». Σε ανύποπτο χρόνο μάλιστα (Δεκέμβρης 2017) ο βουλευτής Ν. Φίλης σε κάποια κρίση “αριστερής συνείδησης” άδειασε από το βήμα της βουλής τον αρχηγό του που είχε ισχυριστεί το αντίθετο.

Σε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπουργός ο “σοσιαλιστής” Τσακαλώτος όταν δήλωνε: “H κανονική αγορά στέγασης έχει πάντα ένα ρίσκο. Παίρνεις ένα δάνειο και κάποια στιγμή πρέπει να το ξεπληρώσεις. Έχεις και την πιθανότητα κάποια στιγμή να μη σου βγει αυτό το ρίσκο και να το χάσεις“.

Αρκετά, λοιπόν με το Συριζαίικο δούλεμα.

Τα πράγματα είναι απλά. Οπως στο παρελθόν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίναμε στους δρόμους για να ματαιώσουμε πλειστηριασμούς φωνάζοντας τα συνθήματα: «Είσαστε τσιράκια των τραπεζιτών αρπάζετε τα σπίτια των εργατών» και «Με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπάτε τους εργάτες και στους τραπεζίτες κάνετε τις πλάτες»,, το ίδιο ακριβώς θα κάνουμε και σήμερα με την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ