ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ… ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ

29

Ένα νοστιμότατο πιάτο πλούσιο σε βιταμίνες και αρώματα χορταρικών που δένουν τέλεια μεταξύ τους. Θα σας ενθουσιάσει αρκεί να σας αρέσουν οι αγκινάρες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εαν το αρνί δεν είναι γάλακτος καλό θα είναι να το βάλουμε να βράσει μόνο του για 1/2 ώρα και μετά να βάλουμε τα άλλα υλικά μας

Υλικά

  • 1½ κιλό αρνίσιο μπούτι
  • 3 φλ. νερό
  • 6 αγκινάρες, φρέσκες ή κατεψυγμένες
  • 1 λεμόνι, κομμένο σε τέταρτα
  • 1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες (μπορείτε και ολοκληρες με την φλούδα)
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (μόνο το άσπρο μέρος)
  • ½ ματσάκι μάραθος ή άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις
  • 1 μερίδα  Ζωμό Λαχανικών
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αγόρασε  κρέατα από τα καλύτερα και πιο φρέσκα της αγοράς  εδώ στον Ηλεκτρονικό Οδηγό webkorinthos.gr

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here