Αυτός ο αλήτης, είναι…χριστιανός και πατριώτης; (βίντεο)

25

Μόνο σιχασιά και αηδία μπορεί να προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφορησε σήμερα στο διαδίκτυο και δείχνει έναν γεροδεμένο “κύριο” να υποχρεώνει έναν νεαρό αλλοδαπό να κάνει τον σταυρό του και να προσευχηθεί στον «Χριστούλη» και την «Παναγία» κοιτώντας μια εκκλησία

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα χωρίς όμως να διευκρινίζεται η ημερομηνία λήψης του, ένας άνδρας που προφανώς αυτοχαρακτηρίζεται χριστιανός υποχρεώνει με τραμπούκικο τρόπο τον αλλοδαπό να κάνει τον σταυρό του και του υποδεικνύει τα λόγια που θα πρέπει να πει έστω και με σπαστά ελληνικά.

Είναι χαρακτηριστικός ο τρόμος που απεικονίζεται στο βλέμμα του νεαρού αλλοδαπού ενώ ταυτόχρονα ένας άλλος άνδρας καταγράφει την… «ομολογία πίστεως» με το κινητό του.

Αυτός ο Ελληνόφωνος αλήτης και μέγας «αγωνιστής της πίστεως» φροντίζει να… νουθετήσει τον αλλοδαπό και με τα παρακάτω… χριστιανικά λόγια: «Αν ξαναπεις Αλλάχ θα σε γαμήσω»…

Επαναλαμβάνουμε ότι ημερομηνία λήψης του βίντεο δεν είναι γνωστή και ότι κυκλοφόρησε στα social media τις τελευταίες ώρες. Ο «πρωταγωνιστής» φορά μπουφάν με το λογότυπο του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με αρκετούς χρήστες είναι γνωστός οπαδός της ομάδας (η οποία προφανώς καμία σχέση δεν έχει με αυτή την προστυχιά). Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στη Θεσσαλονίκη καθώς στο βίντεο φαίνεται η ταμπέλα του καφενείου «Οι Δίδυμες» που βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο της Τούμπας ενώ απέναντι από το καφενείο υπάρχει η εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας.

Εδω το σχετικό βίντεο: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here