Οι γαλάζιοι έπαθαν ΣΟΚ, κόλπα της… Δημοπρασίας…

Βάζει ο Κούλης τα λαγουδάκια να ψαρέψουν αντιδράσεις. “Πρόεδρος Δημοπρασίας η Διαμαντοπούλου”. Έμφραγμα ο οπαδός της ΝΔ! Τέζα! Γλυτώνει και κάμποσες συντάξεις έτσι. “Μα αυτή που έχει πει τόσα εναντίον μας, την πλέον άχρηστη;”

Αν είναι μόνο θέμα αχρηστίας, θα έπρεπε να γίνουν όλοι Πρόεδροι, εναλλάξ…

Μετά ο Μητσοτάκης λέει κάποιο άλλο όνομα, που κανονικά θα δημιουργούσε ναυτία, αλλά επειδή οι χαχόλοι του έχουν πέσει σε αφασία κάνοντας εικόνα την Άννα στη θέση του Προκόπη, δεν λένε τίποτα. Μερικοί μάλιστα λένε. “Πάλι καλά. Θα μπορούσε να έβαζε τη Διαμαντοπούλου”. Κι ένα ρίγος περνά τη ραχοκοκαλιά τους…

Αυτά γράφαμε καιρό πριν, αλλά τώρα συμφωνώ με τον Μητσοτάκη! Είναι κρίμα τέτοιο ταλέντο στην καταστροφή να μένει ανεκμετάλλευτο. Έτσι ο Κούλης προτείνει την Άννα της φωτοτυπίας, τη χειρότερη Υπουργό Παιδείας μαζί με την Καμερέως, για Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ.

Να γίνει! Επιτέλους μια καλή κίνηση: Μια βόμβα στον ΟΟΣΑ! Όπως σωστά καταλάβατε, δεν συμπαθώ καθόλου τον διεθνή οργανισμό εκείνων των χωρών «που υποστηρίζουν τις αρχές της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς».

Διαλύστε τους νεοφιλελέ ανθρωποφάγους! Και ποιος είναι «μανούλα» στην καταστροφή; Πολλοί στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά, αν η Άννα κάνει τη μισή ζημιά στον ΟΟΣΑ που έκανε στην Παιδεία, θα ξεκαρδιστούμε στα γέλια. Δε θα μείνει τίποτε όρθιο! Μπράβο Κυριάκο! Τα καλά να λέγονται. Μακριά από μας, κι όπου θέλει ας πάει. ΟΟΣΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΔΝΤ, κατά κει μεριά, να μάθουν να μας βάζουν Μνημόνια.

Εγκεφαλικό και πάλι ο Σαμαράς«Κλίμα έντονης δυσαρέσκειας επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με πολλούς βουλευτές να γίνονται αποδέκτες παραπόνων και αποδοκιμασιών από στελέχη και ψηφοφόρους για την καταστροφική πασοκοποίηση της παράταξης» λέει κλαίγοντας το antinews.

Μα γιατί το λέτε αυτό; Δεν ήταν καλά γιουσουφάκια όλο αυτόν τον καιρό οι Κιναλήτες; Μέχρι και τη ναζιστική προπαγάνδα των ακροδεξιών υιοθέτησαν. Ο Χρυσαλητίδης δεν είναι δεξιός; Δεξιότατος, ακροδεξιός! Κι η Άννα μια χαρά ταιριάζει και με Άδωνη και με Μπογδάνο και με Βορίδη. Με όλους τους συνοδοιπόρους των ναζί.

Εντάξει, έχει και κάποιο δίκιο ο Αντώνης. Σου λέει «αυτοί είναι σε άλλο κόμμα». Από τα εγκληματικά ναζιστικά αυγά μέχρι τις κιναλήσιες τσόντες. Όλοι για τα ίδια αφεντικά δουλεύουν βρε.

Να το κάνεις Κυριάκο. Μην ακούς κανένα. Μου έδωσες μεγάλη χαρά. Συνέχισε ευθεία, καλά πας. Ντουγρού για γκρεμό… Βρε την Αννούλα. Πως μας έκανε και γελάσαμε έτσι;

Γράφει ο mitsos175 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *