Α.Πνευματικός” κ. Σταυρέλη αν είχατε κανονίσει διακοπές έπρεπε να το πείτε να ορίζαμε Δ.Συμβούλιο σε μέρα και ώρα που σας βόλευε”

107

Η Δημοτική Αρχή παρακολούθησε με έκπληξη
τη συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Κορινθίων, κου Νίκου Σταυρέλη,
στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ματαίωση του Δημοτικού Συμβουλίου
που έπρεπε να λάβει χώρα στις 28 Δεκεμβρίου.

Για άλλη μια φορά, όπως τελευταία συνηθίζει ο κος Σταυρέλης παρουσίασε ξανά την παράταξη και τον εαυτό του στη θέση του θύματος και την “Πορεία Ευθύνης” στην θέση του θύτη.

Σε σημείο της συνέντευξής του μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Αλέξανδρος Πνευματικός δεν επικοινωνεί με την πραγματικότητα.
Ωστόσο κύριε Σταυρέλη άλλος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και συγκεκριμένα εσείς.

Αρχικά, μας χρεώσατε ως σφάλμα ότι εν μέσω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η Δημοτική Αρχή συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο για την ψήφιση του προϋπολογισμού, αλλά και τακτική συνεδρίαση για συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία όπως αφήσατε να εννοηθεί δεν είναι σημαντικά για εσάς και την παράταξή σας.

Σας ζητούμε λοιπόν ταπεινά συγνώμη που σας ενοχλήσαμε από τις διακοπές σας και χαλάσαμε την ψυχική σας γαλήνη ωστόσο, εάν κρίνουμε από την απουσία σας, δεν φαίνεται να ενοχληθήκατε και πολύ.
Αν είχατε κανονίσει διακοπές έπρεπε να μας το πείτε να ορίζαμε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε μέρα και ώρα που σας βόλευε.
Συγχωρέστε μας, δεν θα το ξανακάνουμε.

Πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να ακούσουμε από εσάς, αφού θεωρήσαμε ότι θα γνωρίζατε, από την στιγμή που επιθυμείτε να διεκδικήσετε την δημαρχία, ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει ωράρια.

Συνεχίζοντας, μας παρουσιάσατε ως λογικό το τηλεφώνημά σας
στις 19:40 (ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30)
στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ρωτώντας τον εάν είναι απαραίτητη η παρουσία σας.
Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να γίνει Δήμαρχος Κορινθίων, να μην θεωρεί υποχρέωσή του την παρουσία του σε κάθε συνεδρίαση του Δήμου;

Πρέπει να καταλάβετε κύριε Σταυρέλη ότι είστε εσείς που δυναμιτίζετε την προσπάθεια της Δημοτικής αρχής να ολοκληρώσει τα έργα για τα οποία ψηφίστηκε από τους Δημότες του Δήμου Κορινθίων.

Αφήστε στην άκρη τα κόλπα που θεωρείτε πως ξέρετε καλά και παρακαλούμε να είστε παρόν σε κάθε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άλλως η προδιαγεγραμμένη ήττα σας στις επερχόμενες εκλογές θα είναι συντριπτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗ ΕΔΩ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ