Πνευματικός σε Χασικίδη :”Αναμένω να καταδικάσει τις ενέργειες Μπίτζιου … Όσο για την υποψηφιότητά του ρωτήστε τον ίδιο

133

Συνέντευξη τύπου εφ’όλης της ύλης του δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο δήμαρχος Κορινθίων.

Ο κ. Πνευματικός  αναφέρθηκε διεξοδικά στα όσα η δημοτική του αρχή σχεδίασε και υλοποιεί ή βρίσκονται στο στάδιο της τελικής τους επεξεργασίας.

Ευχαρίστησε δημόσια τον Γ.Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και συμπατριώτη μας Γιώργο Δέδε , για την απεριόριστη βοήθεια που προσφέρει στον δήμο Κορινθίων και για τα έργα που πρόκειται άμεσα να υλοποιηθούν , απόρροια της καλής συνεργασίας Υπουργείου, Δήμου Κορινθίων

Δήλωσε παρών για μια ακόμη φορά στις επόμενες δημοτικές εκλογές,ενώ σε σχετική ερώτηση  για τις  νέες υποψηφιότητες που προέρχονται από την παράταξή του δήλωσε :  Δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη, από ” δήμαρχος των έργων ,να γίνει ο κακός δήμαρχος της πόλης” …

Στην συνέχεια εξήγησε για το μεγάλο αποθεματικό στο ταμείο του δήμου, και πως προέκυψε: Πέρα από την σωστή διαχείριση των πόρων του δήμου που έχουμε , πολλά από τα έργα που υλοποιούνται και είχαν προγραμματιστεί να γίνουν με κονδύλια του δήμου, αποροφήθηκαν  από χρηματοδοτούμενα προγράμματα του  ΕΣΠΑ ή γίνονται με αναθέσεις  του υπουργείου.

Δηλαδή τι να έκανε ο δήμος να μην έπερνε τις χρηματοδοτήσεις; και αυτό επισήμανε πως το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι με κατηγορούν για την μη πραγματοποίηση έργων , παρά την οικονομική ευμάρεια του δήμου, οπότε προφανώς είναι εκ του πονηρούη κριτική, τουλάχιστον σε οτο αφορά τα αποθεματικά.

Αξιοσημείωτη ήταν η τοποθέτηση του Αλέξανδρου Πνευματικού για τις προθέσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Χασικίδη και των δύο δημοτικών Συμβούλων Γ.Οικονόμου και Π.Δράκου .

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: Είναι κατανοητή η φιλοδοξία οποιουδήποτε θέλει να γίνει δήμαρχος , ,περίμενα όμως τουλάχιστον από τον Χρήστο Χασικίδη και των δύο δημοτικών συμβούλων , να είχαν καταδικάσει τις απρέπειες του Μπίτσιου στο πρόσωπο του δημάρχου  και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο καιρό γύρω από το άτομό του κ.Χασικίδη  ( ιστοσελίδες που ανοιγοκλείνουν χειροδικίες και άλλα πολλά)

Αναμένω να καταδικάσουν  πρώτα , και όχι να πάρουν  απλά αποστάσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ