Α.Πνευματικός “Τι σχεδιάζει;Τι θέλει να κρύψει; ο κ. Νανόπουλος… θα τα πούμε όμως αύριο”…!

107

Για την υδροδότηση όλου του Δήμου με νερό Στυμφαλίας είμαστε υπερήφανοι ως Δημοτική Αρχή. Στις 21 Ιουνίου το 2009 υδροδοτείται η Κόρινθος με ποιοτικό πόσιμο νερό μετά απο 16,5 αιώνες και πάλι από την Στυμφαλία. Σε ένα έτος υδροδοτούνται με νερό Στυμφαλίας η Αρχαία Κόρινθος, τα Εξαμίλια η Ξυλοκέριζα, και ο Σολομός.

Ο Καποδιστριακος Δήμος Κορινθίων έχει παντού νερό Στυμφαλίας με δικό μας σχεδιασμό και υλοποίηση όταν το έργο είχε σχεδιαστεί να υδροδοτήσει μόνο την πόλη της Κορίνθου.

Ο κ. Νανόπουλος δεν τα θυμάται τα γεγονότα, γιατί όταν εμείς σχεδιάζαμε και υλοποιούσαμε αυτό το ιστορικό έργο ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ με ότι αυτό συνεπάγεται. Από το 2011 με γρήγορες κινήσεις αποφασιστικά ολοκληρώνουμε την μελέτη της διαδικτύωσης του Καλλικρατικού Δήμου ωριμάζουμε με όλες τις αδειοδοτήσεις που απαιτούνται και άμεσα, βρίσκουμε χρηματοδότηση με στόχο παντού πόσιμο νερό Στυμφαλίας. Το πετυχαίνουμε σε χρόνο ρεκόρ να έχουμε μετά την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ το μεγαλύτερο σε έκταση δίκτυο ύδρευσης στην Ελλάδα .

Το νερό Στυμφαλίας φθάνει στα Λουτρά, στην Αλμυρή,στο Γαλατάκι,στο Κατακάλι,στο Σοφικό,στον Κόρφο, στο Αλαμάνο, στα Αθίκια,στον Αγιάννη,στο Χιλιομόδι,στην Κλένια,στο Αγιονόρι, και στο Στεφάνι με δεκάδες χιλιόμετρα δικτύων και 86 αντλιοστάσια. Τα επόμενα χρόνια μέσα στην κρίση καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε και να λειτουργήσουμε την διαχείρηση του δικτύου ύδρευσης με συστήματα σύγχρονα Τηλεελέγχου και ελέγχου διαρροών .

Αυτά που σήμερα μας δίνουν την δυνατότητα άριστης διαχείρισης του νερού που δεν ξέρω αν χρησιμοποιούνται γιατί αμφισβητείται η ύπαρξης τους από τον κ Νανόπουλο. Είναι όμως αυτό που ζούμε με τις συνεχείς διακοπές νερού αυτό που δηλώνεται; ΟΧΙ .

Θα τα πούμε αύριο σε συνέντευξη τύπου. Ακούγοντας την αναφορά του στο ΔΣ για τις βλάβες των κεντρικών αγωγών ήμουν εγώ που πρώτος του συνέστησα να κάνει ΕΔΕ για τυχόν ευθύνες που υπάρχουν στην φάση της κατασκευής γιατί προσωπικά ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Δεν περιμένω βεβαίως να ζητήσει συγνώμη όταν αυτό θα προκύψει από την ΕΔΕ γιατί μέχρι σήμερα λέει ανακρίβειες και ψέματα σε πολλά θέματα και όταν αυτά αποκαλύπτονται κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. ΠΧ Το μνημόνιο συνεργασίας για την παραχώρηση του στρατοπέδου το είπε κουρελόχαρτο και σήμερα υλοποιεί με βάση αυτό την πολεοδόμηση που προβλέπει.

Χάσαμε όμως το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Οι αρχές του για τις αναθέσεις προμηθειών και έργων ήταν ψεύτικες και υποκριτικές και ξεχάστηκαν από την πρώτη μέρα.

Έγινε όμως ακόμη και μέσα στην πανδημία κορυφαίος στις σκανδαλώδεις αναθέσεις με προκλητικές τιμές . Θα τα πούμε όμως αύριο. Τι σχεδιάζει;Τι θέλει να κρύψει;Υπομονή !!!

πηγή-Alexandros Pnevmatikos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ