ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ

110
Σαφως καλύτερη η Κορινθος 06 από τα τρία τελευταία φιλικά της παιγνίδια στο φιλικό του γηπέδου της Νεάπολης κόντρα στον πανετοιμο Ιωνικο της Β’ εθνικής.
Ο Παναγιώτης Τζαναβαρας έμεινε ικανοποιημενος σε γενικες γραμμές από τους παίκτες του και μέχρι το 70′ κοντραρε στα ίσα τους γηπεδούχους χάνοντας μαλιστα και δύο κλασικές ευκαιρίες με τον πολύ καλό Παρη Παλιατσιο στο 39′ όταν το εκπληκτικό του σουτ εδιωξε εντυπωσιακά ο Κουρεπινης.
Στο 67′ ο δυναμικός σεντερ φορ έπιασε δυνατό μονοκαμματο σουτ αλλα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κουρεπινη.Ευκαιρίες είχε και ο Ιωνικος κυρίως με τους Καρελη  (11′),Μαναλη  (36′ ), Μουστακη  (81′).Σκόρερ για τους γηπεδούχους στο 71′ Νταγκρας και στο 89′ ο Μουστακης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΙΩΝΙΚΟΣ :Κουρεπινης, Μουστακης, Καρελης, Παπουτσογιαννοπουλος,Τσιριγωτης, Παπατζικος, Γκουτσουλιας, Τιεντσε, Μπαρετας, Καλλεργης, Μαναλης. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Ταφας, Γκουφας, Μηλιωτης, Κρητικός, Πατσατζογλου, Πογοτσιαν, Καρυτινος, Μιχαλακακος, Νταγκρας.
  ΚΟΡΙΝΘΟΣ :Αθανασοπουλος, Ντερτιλης, Βατουσιαδης, Κωστοπουλος, Μαγγινας, Σπετσι, Δημητρίου, Ραπτης, Κατσουκης, Χουσελας, Παλιατσιος. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Βαρδακας, Φιλης, Κουινελης, Καντιλιερακης, Παπανικολάου.
ΑΡΙΣΤΗ η φιλοξενία του Ιωνικου προς την ομάδα της Κορινθου 2006.
Επόμενο φιλικό της Κορινθου 06 τη προσεχή Κυριακή 1η Σεπτεμβρη 2019, ώρα 18. οο με τον Αγιο Ιεροθεο εκτός έδρας  (γήπεδο ΧΩΡΑΦΑ ).
ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ :ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ